אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המסעדות נערכות לאביב

את הארוחות העסקיות של ימי החול מחליפים במהלך החג שלל תפריטים מיוחדים המבוססים על חומרי הגלם האביביים

10.04.2009, 08:42 | גלי וולוצקי
החופש הארוך של חג הפסח והאביב שכבר מורגש באוויר הם הזדמנות למסעדות התל אביביות לחגוג בהצעות קולינריות מפתות. תנועת הסועדים תמיד עולה במהלך החג, והמסעדנים נערכו בהתאם. את הארוחות העסקיות של ימי החול מחליפים במהלך החג שלל תפריטים מיוחדים המבוססים על חומרי הגלם האביביים, עם התייחסות בלתי נמנעת למאכלים המסורתיים של החג.

בבר יין הבסטה ברחוב השומר בתל אביב הגה השף איתי הר גיל תפריט המשלב ארבע כוסות יין משובח עם ארבע מנות המותאמות ליין. הקריצה לפסח אינה נגמרת במספר הכוסות - גם בצלחות תמצאו כרפס, אשכי עגל (שמחליפים את הביצה של פסח) וחרוסת.

במסעדה של הוטל מונטיפיורי שבימי חול מציעה תפריט של מנות צרפתיות ואסייתיות נכנסו לתפריט אורחים לרגע ברוח החג - מרק קניידלעך, כבד קצוץ וטרטר של דג עם רמולד סלרי וחזרת.

ובמסעדת סושי סמבה ברמת החייל חוגגים את הסאקורה - פריחת הדובדבן היפנית - עם תפריט של חמש מנות וחמש כוסיות סאקה ממקררי הסאקה השמורים של המסעדה, והזמנה מיוחדת לילדים לבוא עם ההורים ולחגוג את החג במתכונת משפחתית מלאה.

 

 

 

תגיות