אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מסעדת דופו: איטליה בקיצור צילום: עמית שעל

מסעדת דופו: איטליה בקיצור

דופו החדשה בדיזנגוף סנטר מגישה ארוחה עסקית שלא מנפחת את חשבון ההוצאות בתום בילוי בקניון הממוזג. גורמה זה לא, אבל הפסטה היתה אל דנטה כהלכה

11.08.2009, 10:14 | גלי וולוצקי

יולי ואוגוסט הם חודשי העדנה של הקניונים. הורים מרוטי עצבים ותיכוניסטים משועממים מסתובבים בחללים הממוזגים ומחפשים עוד דרך להעביר שעות בלי להיחשף לחום וללחות שבחוץ. ולכן, אין ספק שמבחינת העיתוי הסניף החדש של רשת דופו (רשת־בת של ספגטים) בדיזנגוף סנטר שיחק אותה, שכן הקונספט של המסעדה - פסטות, פיצות ופאניני - תפור כמו כפפה על קהל היעד של הקניון הוותיק, שלרוב מחפש למלא את הבטן מהר ובזול.

העסקית בדופו עולה 35 שקל ומזמנת לשולחן בחירה בין פסטה ופיצה לבין פסטה, סלט ומשקה קל. הצעה נוספת, שמאפשרת לקבל במקום הפסטה פאניני (כריך בנוסח איטלקי), לא היתה בנמצא ביום שבו ביקרנו בדופו, ולכן בחרנו בשתי עסקיות פסטה, אחת עם פיצה ואחת עם סלט, ובשליש בירה מהחבית המוצעת לסועדי העסקית בתוספת של 6 שקלים.

ריגטוני ברוטב אליו אליו. תמורת 35 שקל מקבלים גם סלט או פיצה, צילום: עמית שעל ריגטוני ברוטב אליו אליו. תמורת 35 שקל מקבלים גם סלט או פיצה | צילום: עמית שעל ריגטוני ברוטב אליו אליו. תמורת 35 שקל מקבלים גם סלט או פיצה, צילום: עמית שעל

הקהל שגדש את המסעדה בשעת צהריים היה בעיקר צעיר. נערה עם ספר ומבע אינטלקטואלי נשנשה פסטה בשולחן הסמוך, ושני בני תשחורת התחרו ביניהם מי מסוגל לאכול יותר פיצה, והגיעו לתוצאות שהיו יכולות להעלות את ישראל, סוף סוף, על מפת ההישגים הבינלאומיים בקרב בני נוער.

השיטה בדופו פשוטה: הפסטות מבושלות מראש ומוקפצות לפני ההגשה ברוטב שביקש הסועד. הפיצות נאפות מראש ונכנסות לתנור ברגע שנמצא להן דורש, ואילו הסלטים נמכרים בקופסאות פלסטיק.

ריגטוני ברוטב אליו אוליו הוכן בזריזות והיה חביב. הפסטה הגיעה לשולחן אל דנטה כפי שצריך, והאמת היא שלא ציפינו ממזנון של מזון מהיר איטלקי לדיוק כזה בבישול. פיצה עם פטריות שהוגשה איתה היתה מהזן הספוגי שמזכיר את הפיצה האמריקאית יותר מאשר את זו האיטלקית. בעסקית השנייה בחרנו בפסטה מסוג חונקי כמרים ברוטב פסטו ושמנת, שהיתה פחות מוצלחת מהראשונה, בעיקר בשל טעמו התעשייתי של הפסטו. סלט קטן שהוגש לצדה והכיל כמה סוגי חסה, עגבניות, מלפפונים ובצל ברוטב ויניגרט היה סביר.

שליש הקרלסברג שנמזגה לפי בקשתנו היה מוגז וקריר כראוי. הנערים בשולחן הסמוך סיימו את תחרות הפיצה שלהם, ואנחנו ברוח ההסעדה המהירה של מקומות מסוג זה התכוננו ללכת. מי שמחפש מקום שבו אפשר לשבוע מהר ובזול בין הקניות בדיזנגוף סנטר, ומוכן לוותר על גבינת פרמז'ן מיושנת כהלכתה, ימצא בדופו פתרון סביר.

אז מה היה לנו פה

שם: דופו פסטה בר.

ז'אנר: פאסט פוד איטלקי.

מיקום: דיזנגוף סנטר, טל' 03-5250205.

מחיר העסקית: 35 שקל.

התחככות: בעיקר צעירים.

שירות: שירות עצמי, עובדי הדלפק אדיבים.

נגישות נכים: נוחה.

חניה: חניון בתשלום.

שורה תחתונה: לא גורמה, אבל בהתחשב במחיר - שווה.

תגיות