צילום: בלומברג
באזומטר: המסעדות הניו יורקיות שזכו ל־3 כוכבי מישלן
ארבע מסעדות צרפתיות ויפנית אחת בניו יורק זכו לשלושה כוכבי מישלן
12.10.2009, 22:27 | "כלכליסט"
Daniel
המסעדה הצרפתית העדכנית של השף הצרפתי דניאל בולו, שעוטרה בעבר בשני כוכבים, קיבלה השנה את הכוכב הנוסף.
Jean Georges
הידועה ביותר באימפריה של השף ז'אן ג'ורג' וונגריכטן מציעה אף היא תפריט צרפתי עדכני.
Le Bernardin
המסעדה הצרפתית מתמחה בפירות ים ובדגים במגוון צורות הכנה ובהגשה יפהפייה.
Masa
המסעדה, שדורגה בעבר כיקרה בעולם, מציעה מטבח יפני מסורתי שנרקח בידי השף מסה טאקאיאמה. היא מכילה רק 26 מקומות, וכדי ליהנות מארוחה בה יש להזמין מקום שבועות מראש.
Per Se
מהמסעדות המהוללות בניו יורק, המוגדרת בפי הבעלים והשף תומס קלר כ"גרסה האורבנית לפרנץ' לונדרי" — מסעדתו המהוללת לא פחות בעמק נאפה. השף אמנם אמריקאי, אך גם כאן המטבח צרפתי.
מקור: www.prnewswire.com
תגובה אחת לכתיבת תגובה