אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
באזומטר: המסעדות הניו יורקיות שזכו ל־3 כוכבי מישלן צילום: בלומברג

באזומטר: המסעדות הניו יורקיות שזכו ל־3 כוכבי מישלן

ארבע מסעדות צרפתיות ויפנית אחת בניו יורק זכו לשלושה כוכבי מישלן

12.10.2009, 22:27 | "כלכליסט"

 Daniel

המסעדה הצרפתית העדכנית של השף הצרפתי דניאל בולו, שעוטרה בעבר בשני כוכבים, קיבלה השנה את הכוכב הנוסף.

Daniel, צילום: בלומברג Daniel | צילום: בלומברג Daniel, צילום: בלומברג

Jean Georges

הידועה ביותר באימפריה של השף ז'אן ג'ורג' וונגריכטן מציעה אף היא תפריט צרפתי עדכני.

Jean Georges, צילום: בלומברג Jean Georges | צילום: בלומברג Jean Georges, צילום: בלומברג

Le Bernardin

המסעדה הצרפתית מתמחה בפירות ים ובדגים במגוון צורות הכנה ובהגשה יפהפייה.

Le Bernardin Le Bernardin Le Bernardin

 

Masa

המסעדה, שדורגה בעבר כיקרה בעולם, מציעה מטבח יפני מסורתי שנרקח בידי השף מסה טאקאיאמה. היא מכילה רק 26 מקומות, וכדי ליהנות מארוחה בה יש להזמין מקום שבועות מראש.

Masa, צילום: בלומברג Masa | צילום: בלומברג Masa, צילום: בלומברג

Per Se

מהמסעדות המהוללות בניו יורק, המוגדרת בפי הבעלים והשף תומס קלר כ"גרסה האורבנית לפרנץ' לונדרי" — מסעדתו המהוללת לא פחות בעמק נאפה. השף אמנם אמריקאי, אך גם כאן המטבח צרפתי.

 

Per Se, צילום: בלומברג Per Se | צילום: בלומברג Per Se, צילום: בלומברג

 

מקור: www.prnewswire.com

תגיות