ירידות שערים בבורסות אסיה היום (ג') על רקע התחזקות נוספת של הין היפני, ירידה בביטחון ההמעסיקים באוסטרליה והודעת סין כי ישנה האטה במחירי הנכסים והאטה בהתאוששות היצוא ביולי.
"השוק עדיין צריך לתמחר את ההאטה הכלכלית" אמר לבומברג אנליסט בשנגחאי. "הצריכה הפרטית והיצוא בסין מתקררים" הוסיף.
סקר של הבנק המרכזי באוסטרליה מעלה כי זהו החודש החמישי ברציפות בירידה בביטחון המעסיקים. הסיבה: הריבית הגבוהה באוסטרליה שוחקת את הביקושים למוצרי צריכה.
המשלוחים הימיים מסין עלו בחודש יולי ב-38.1% לעומת יולי אשתקד, כאשר ביוני נרשמה עלייה של 43.9% לעומת יוני אשתקד. מחירי הנכסים ב-70 ערים מרכזיות בסין עלו ב-10.3% מיולי אשתקד, קצב העליות הנמוך ביותר מזה שישה חודשים.
הוון הדרום קוריאני נחלש ב-0.8% מול הדולר, לראשונה מזה שמונה ימים, לאחר שצפון קוריאה ירתה פגזי ארטילריה ליד הגבול עם דרום קוריאה.
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה