אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
ההתחממות הגלובלית הגיעה לשוקולד: קראפט מחפשת אריזה מקפיאה צילום: בלומברג

ההתחממות הגלובלית הגיעה לשוקולד: קראפט מחפשת אריזה מקפיאה

ענקית המזון שרכשה את קדבורי, פירסמה קול קורא להגשת הצעות לאריזת שוקולד שתמנע המסה גם בטמפרטורה של 40 מעלות

18.08.2010, 22:08 | סוכנויות הידיעות

ההתחממות הגלובלית הגיעה לענף השוקולד. ענקית המזון האמריקאית קראפט מנסה למצוא את אריזת ההיי טק שתשמור את השוקולד מוצק ותמנע ממנו להינמס גם בטמפרטורה של 40 מעלות צלזיוס.

האריזה אמורה למנוע גם את אובדן הצבע של השוקולד לאחר חשיפה ישירה של הממתק הארוז לשמש. חברת הייעוץ NineSigma פירסמה את הקול הקורא בשמה של קראפט כחלק מתכנית החדשנות שלה.

שוקולד נמס עשוי להיות נחלת העבר אם קראפט תמצא את הנוסחא המנצחת. אם יצליח הניסיון של הקבוצה האמריקאית, (שרכשה את קדבורי הבריטית), יהיה זה השינוי הגדול ביותר באריזת תעשיית הממתקים מאז המעבר מנייר אלומיניום בתוך מעטפת נייר לאירזת הפלסטיק, קצת לפני 10 שנים.

חברת הייעוץ שפירסמה את הבקשה הפתוחה מעוניינת בהצעות מוכחות בתוך תשעה חודשים. לדברי קראפט, בעת המעבר מאלומיניום-נייר לפלסטיק, ירד משקל האריזה ב-60% ונחסכו כ-2,600 טון לשנה עבור חטיפים במשקל 100 ו-300 גרם.

תגיות