אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
סולבר נכנסת לתחום המשקאות עם הזמנה בסך 4 מיליון דולר

סולבר נכנסת לתחום המשקאות עם הזמנה בסך 4 מיליון דולר

יצרנית חלבוני הסויה אופטימית לגבי השוק החדש וצופה מכירות בהיקף של עשרות מיליוני דולרים בשלוש השנים הקרובות

26.09.2010, 10:06 | מישל אודי

יצרנית חלבוני הסויה לתעשיות המזון, סולבר, הודיעה הבוקר (א') על כניסה לשוק המשקאות עם הזמנה בצפון אמריקה בסך 4 מיליון דולר לאספקה בתוך שנתיים. המוצר הראשון בסדרת המשקאות של סולבר היוצא לשוק נקרא "סולפרו 735". המוצר נועד לספק תחליף לסידן וחלבון המצוי בחלב ומיועד לשילוב במשקאות סויה. בסולבר אופטימיים לגבי השוק החדש וטוענים כי "יעד מכירות קו מוצרים זה הינו עשרות מיליוני דולרים במהלך שלוש השנים הקרובות, ויש בכוחו כדי להרחיב פעילות הקבוצה בשווקי היעד כאמור ובצורה משמעותית". יחד עם זאת, בסולבר מסירים אחריות להערכות וטוענים כי "אין כל ודאות כי הכנסות הקבוצה יגדלו בהיקף האמור".

שאול שלח, נשיא ומנכ"ל סולבר, ציין היום כי "הרחבת פורטפוליו הפעילות שלנו לאפליקציות חדשות ומתקדמות של חלבוני סויה תחזק את כושר התחרות שלנו בשווקי היעד העיקריים, ארה"ב ואסיה. הביקוש הגובר למוצרי סויה מתקדמים לתעשיית הבשר והתפתחויות שונות נוספות בשוק העולמי מהווים הזדמנות עסקית חשובה עבור סולבר בדרך להפיכת החברה לגורם מוביל בשוק חלבוני הסויה הגלובלי. לסולבר ציפיות גבוהות מכניסתה לתחום משקאות הסויה ומהשקת קו המוצרים החדש שעשוי להוביל את החברה למכירות בהיקף של עשרות מיליוני דולרים בשלוש השנים הקרובות וירחיב את פעילותנו בשוק האמריקאי".

לדברי דיוויד קראוס, מנהל היישומים בסולבר, ה"סולפרו 735" מיוצר בעזרת סידן פוספט המהווה את המרכיב העיקרי בחלב פרה, אך בסולבר משלבים את הסידן בחלבון סויה צמחי. תוספת הסידן במוצר החדש מאפשרת פיזור גם במים קרים בזמן הכנה קצר. המוצר בעל מרקם חלבי, מתאים למגוון משקאות הסויה ובעל טעם "נקי" יותר לעומת מוצרים דומים הקיימים בשוק.

תגיות