אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
תערוכה: מלבישים יין

תערוכה: מלבישים יין

בסוף השבוע האחרון נפתחה במסעדת הטרקלין בתל אביב תערוכה ייחודית - מיטב המעצבים "מלבישים" בקבוקי יין מבעבע

22.12.2010, 11:17 | עמית יריב
תערוכה: מלבישים יין

בסוף השבוע האחרון נפתחה במסעדת הטרקלין בתל אביב תערוכה ייחודית - מיטב המעצבים "מלבישים" בקבוקי יין מבעבע. כל אחד מארבעת חדרי המסעדה הוקדש למדינה אחרת המייצרת יינות מבעבעים, ומוצגים בו מיטב היינות מאותה מדינה, לצד עיצובים אופנתיים של מעצבים דוגמת דולצ'ה וגבאנה, לואי ויטון ואיסי מיאקי. לצד היינות והתצוגה תוכלו למצוא גם תפריט ייחודי, אבל הפעם - האוכל הוא רק תירוץ. פרטים: הטרקלין, נחלת בנימין 42 תל אביב; פתוח מ־18:00 ועד ללקוח אחרון, התצוגה פתוחה עד 15 בינואר.

מהי שיטת שארמט?

זוהי שיטה לייצור יינות מבעבעים, אשר בה מתבצעת התסיסה השנייה, זו שיוצרת את הבועות שנשארות בתוך היין, במכלי לחץ גדולים, ולא בבקבוק כמו בשיטה המסורתית. שיטה זו זולה יותר לביצוע, והיא משמשת לייצור יינות מבעבעים יקרים פחות (ויוקרתיים פחות), דוגמת למברוסקו ופרוסקו.

יש לכם שאלה?

כתבו ל־wine@calcalist.co.il .

תגיות