בירות לכולם
אמש נפתחה בהיכל נוקיה תערוכת הבירות המקצועית הראשונה בישראל - Beers 2011 - סימן נוסף להתעוררות של ענף זה בשנים האחרונות
ענף הבירה הישראלי עובר בשנה האחרונות תהליכים דומים לאלה שעבר ענף היין לפני עשור: חובבי בירה מתחילים לבשל בירה ביתית, מבשלות בוטיק קטנות של משוגעים לדבר מתחילות לצוץ כפטריות אחרי הגשם, מבשלות קטנות פחות קמות ומנסות להוכיח שהקמת מבשלה מסחרית היא עסק בעל פוטנציאל כלכלי אמיתי, וגם המבשלות הגדולות והמבוססות לא נשארות אדישות למהפכה, ומנסות לעמוד בקצב עם מוצרים ייחודיים, המיוצרים בכמויות קטנות ובתהליכים מוקפדים במיוחד, כמו גם בעזרת ייבוא בירות מעניינות מחו"ל.
בהיכל נוקיה נפתחה אתמול (ד') תערוכת הבירות המקצועית הראשונה בישראל - Beers 2011 - שבה ניתן ביטוי לכל דרגות ייצור הבירה. בין המציגים היו שתי המבשלות המסחריות הגדולות (טמפו ומבשלות בירה ישראל), מבשלות מסחריות קטנות יותר (דנסינג קאמל, פאבו, אלכסנדר ובזלת), מבשלות בוטיק ומיקרו (מלכה, הדובים, מבשלת העם) וגם שורה של בשלנים ביתיים, שהציגו לצד "הגדולים".
9 תגובות לכתיבת תגובה