אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
Play: איך ייראה סרט המשך לאי.טי? צילום מסך: Youtube

Play: איך ייראה סרט המשך לאי.טי?

ואיך ייראה מחזמר לפי "הטורף" של שוורצנגר? וגם: סרטון שמדגים את המרחק בין כדור הארץ לירח, הגאדג'טים הכי מגניבים של ה-CIA, רובוט שמנגן בכינור וההיסטוריה של המוזיקה הפופולרית בשעה אחת

23.02.2011, 21:26 | שי רינגל

 

שובו של אי.טי

 

שנים חיכינו, וסוף סוף זה מגיע - סרט ההמשך לקלאסיקה על החייזר הידידותי. טוב, לא באמת, אבל עם קצת מאמץ והרבה אפקטים הצליח רוברט בלקנהיים להרכיב הדמיה אמינה ומטרידה של הסרט "אי.טי - הכחדה". בואו נקווה שאין איזה מפיק בהוליווד שיראה את הטריילר ויתלהב קצת יותר מדי.

בונוס: האחים קפלן ממשיכים להשתעשע עם סרטי שוורצנגר. והפעם - המיוזיקל של הטורף.

המרחק מהירח

 

האם אנחנו באמת מצליחים לתפוס את המרחק בין כדור הארץ והירח? צפו בסרטון הבא, הוא פוקח עיניים (דרך Slashfilm).

הצעצועים של ה-CIA

אפשר להכריז על השבוע הזה כשבוע צעצועי הריגול ב-Play. אחרי שראינו כאן את יונק הדבש הביוני ואת האייפון שמשגר טילים, ה-CIA חושף כמה מהגאג'דטים שפיתח במהלך השנים, או במילים אחרות - דברים שנראים כאילו נלקחו הישר ממשרדו של קיו קשישא, ההוא מסרטי ג'יימס בונד. מדגם חלקי ביותר: מערכת תקשורת שמסתתרת בזנב של דג, מכשיר שפותח מכתבים מבלי לפגוע בחותם, ומצלמת הביון הזעירה הראשונה.

(בולט בהיעדרו - מכשיר שמשגר קרני לייזר מראש של כריש)

דג הריגול של סוכנות הביון האמריקאית, צילום מסך: Cnet דג הריגול של סוכנות הביון האמריקאית | צילום מסך: Cnet דג הריגול של סוכנות הביון האמריקאית, צילום מסך: Cnet

רובוטים וכינורות

 

הרובוט "פרטנר" של טויוטה תוכנן להיות עוזר אישי, אבל בתערוכת טכנולוגיה שנערכה לאחרונה הוא הראה יכולות מרשימות בתחום ה...נגינה בכינור, כלי שכידוע מצריך מיומנות גבוהה מאוד ועדינות מיוחדת. נכון שעדיין אי אפשר לתת לו להשתולל עם בטהובן, אבל הרובוט הזה מרשים מאוד. נגיד שוב שאנחנו מאוד מפחדים? (דרך Gawker)

מצעד הפיזמונים

 

ונחזור למוזיקה שבני אדם יצרו, עם ההיסטוריה של המוזיקה הפופולרית בקצת יותר משעה. מדובר בפרויקט שאפתני, שכינס את כל השירים שאי פעם הגיעו למקום הראשון במצעד הפזמונים האמריקאי (עד 1993 בערך). התוצאה: 70 דקות של מוזיקה, כשכל שיר מקבל כחמש שניות. מעבר לכך שתראו איך הצלילים שתופסים את האוזן השתנו לאורך השנים, אולי הפרויקט הזה גם יזכיר לכם כמה שירים נשכחים (דרך urlesque).

(חלק 1, חלק 2)

תגיות