אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מטפחים חיית מחמץ, פרק ראשון: טרנד קולינרי עם היבט טיפולי

מאות חובבי אפייה ישראלים הפכו את מחמצת השאור, אותה עיסה תוססת של תרבית שמרים המשמשת לאפיית לחם, לטרנד קולינרי־טיפולי; גלי וולצקי וכלכליסט TV שוחחו עם כמה מהם

19.09.2011, 14:25 | כלכליסט TV

מאות חובבי אפייה ישראלים הפכו את מחמצת השאור, אותה עיסה תוססת של תרבית שמרים המשמשת לאפיית לחם, לטרנד קולינרי־טיפולי.

הם מטפלים בה כפי שמגדלים חיית מחמד גחמנית ומפונקת, דואגים לה לבייביסיטר כשהם טסים לחו"ל, ונוהגים לפתוח את המקרר בחשאי רק כדי להסניף את ריחה החמצמץ.

גלי וולצקי שוחחה עם האופים, ותההתה על טיב הקשר בין האדם למחמצת.

תגיות