אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חדשות האוכל צילום: בועז אופנהיים

חדשות האוכל

משתפים פעולה. ארוחות דגים מיוחדות יוגשו בקלואליס ובשילה, ובשוק הנמל המתהווה ביפו מתחילים לבנות וחותמים חוזים

11.03.2012, 10:16 | גלי וולוצקי

ארוחות ספיישל דגים. שיתוף פעולה בין ספקים ומסעדות בארוחות ספיישל הולך ותופס מקום מרכזי בסצנת המסעדנות בארץ.

הפעם אלו ויקטור גלוגר (קלואליס), שרון כהן (שילה) ואודי בכור (זיקו דגים, אחת מספקיות הדגים הגדולות במרכז) שיבשלו ביחד שתי ארוחות מיוחדות, האחת בקלואליס והשנייה בשילה. הארוחות יכללו 11 מנות, ובהן פלמידה במרינדת "אדובו" מטוגנת בציפוי קמח חומוס עם חצילים ברוטב טחינה; וטאג'ין של קבב דגים עם אגוזי לוז בתערובת תבלינים ראס אל חנות. פרטים: 245 שקל לסועד, מחר במסעדת קלואליס ברמת גן; ב־19 במרץ במסעדת שילה בת"א.

מתכוננים לפתיחת השוק בנמל יפו. עבודות ההקמה על שוק הנמל במחסן 1 בנמל יפו החלו. המתחם, בניהול היזמיות ליאורה גנור ועו"ד עירית קסלמן, מתוכנן להיפתח לפעילות באמצע יוני, וישתרע על שטח של יותר מ־1,200 מ"ר הכוללים גלריה, שטחי ישיבה, מטבחים פתוחים ומעברים.

בין המסעדנים שחתמו על חוזים לפתיחת דוכנים בשוק: רונן ארדיטי, מבעלי מסעדת בליני, שיקים במקום דוכן של מיצים ומשקאות טבעיים; השף אייל לביא יקים דוכן טאפאס בר ביחד עם חנות משקאות של החברה הסקוטית, וכן יוקם דוכן מאפים של מאפיית טאטי מיהוד. בנוסף לאלה מותג JOY למתנות ולגאדג'טים למטבח יפתח במתחם חנות.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות