אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
המצננים החדשים של הקיץ

המצננים החדשים של הקיץ

שלגוני בוטיק מפירות טריים, על בסיס חלב סויה או נטולי גלוטן וגלידה על המשקל בהרכבה אישית. "כלכליסט" מציג גלידריות חדשות עם טעמים מקוריים

15.05.2012, 09:30 | גלי וולוצקי

פריZ. חנות המפעל בנתניה והחנות החדשה בת"א מוכרות קרטיבים ממחיות פרי טרי במבחר של כ־30 טעמים. בכל זמן נתון יש בחנות כ־20 טעמים, כולם פרווה, ובהם מנגו, תות, פסיפלורה, מלון, בננה ותמר, וגם מקוריים, כמו רימון, אסאי־בננה וסברס. נמכרים גם קרטיבים מוקטנים, המתאימים לתינוקות ולאירועים. פרטים: מ־8 שקלים לשלגון רגיל (80 גר') או 6.60 שקל בקניית מארז; מ־4 שקלים לשלגון מיני (30 גר') או 3 שקלים בקניית מארז. אבן גבירול 158 ת"א, ספיר 10 נתניה.

אלורה. המסעדה האיטלקית משדרות רוטשילד פתחה גלידרייה המציעה גלידה מחומרי גלם מאיטליה. במבחר כ־30 טעמים, בהם קלאסיים, כמו באצ'ו, ערמונים, פיסטוק ואספרסו, וגם גלידת קרמינו המבוססת על החטיף האיטלקי. לצד אלה יש גלידת שוקולד מריר אינטנסיבי, גלידת עוגת גבינה בנוסח ניו יורק, סורבטי פרי טבעי ועוד. לילדים יש ארטיק סמיילי. פרטים: מ־14 שקל לגביע קטן עד 24 שקל לגדול, 16–10 שקל לארטיק, 82 שקל לק"ג גלידה במשקל, מרמורק 12 ת"א.

Taps. הרשת מציעה ללקוח לבחור אחד מ־21 טעמי גלידת יוגורט, לשלב תוספות מ־50 מכלים ססגוניים, ולשלם לפי המשקל. בין הטעמים: מנטה, פיסטוק, אוכמניות, ובין התוספות נשיקות מרנג, שערות חלבה וסוכריות גומי. פרטים: 10 שקלים ל־100 גר'. באגף החדש של קניון הזהב בראשל"צ, הארבעה 2 ת"א, ועוד סניפים צפויים להיפתח בקיץ בירושלים, ברחובות ובשרון.

אינדומלה. מסעדת אורי בורי בעכו ידועה בגלידות המופלאות שהיא מגישה. לפני כחצי שנה פתח אורי ירמיאס, מבעלי המקום, את גלידריית אינדומלה, ובה הוא מציע גלידות מתוצרת הבית בטעמים מסורתיים, לצד מקוריים כמו הל, קינמון, נענע, ורדים, חלבה ואגוזים. פרטים: 15–25 שקל לגביע, 98 שקל לק"ג. רחבת המגדלור, הטיילת המערבית עכו העתיקה.

סטיקהאוס. הזכיין של מותג השלגונים האיטלקי פתח בדצמבר שני סניפים בת"א, ובסוף הקיץ מתעתד להתפרש גם לבאר שבע. הרעיון הוא שלגונים טריים המיוצרים בחנות מדי יום משמנת טרייה וממחיות של פירות טריים. הלקוח בוחר את טעם השלגון ואת הציפוי, מתוך כמה סוגים של שוקולד נוזלי ואגוזים קצוצים. כל השלגונים מיוצרים מחומרים טבעיים בלבד והם נטולי גלוטן. יש גם שלגונים על בסיס חלב סויה. המבחר כולל כ־20 טעמים מתחלפים, בהם שוקולד, וניל, פיסטוק, ג'נדויה, תה ירוק, תות, מנגו ופסיפלורה. פרטים: 10 שקלים לארטיק סורבה פרי, 12 שקל לארטיק שמנת או סויה, 2 שקלים לציפוי. קינג ג'ורג' 81 ודיזנגוף 147 ת"א.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות



14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה