נפרדים מכרמלה מסעדת כרמלה בנחלה נסגרת אחרי 11 שנה. השף דניאל זך מספר מה גרם לו לעזוב את הסצינה התל-אביבית02.07.2012, 23:27 | גלי וולוצקיאא לתגובות על הכתבה ליחצו כאן תגיותדניאל זךגלי וולוצקיכרמלה בנחלה 4 תגובות לכתיבת תגובה 4. אוכל טוב!הייתי לפני כשלושה חודשים ונהניתי מאד שניצל עגל שלהם יותר טוב מנואר וזה לא טריוויאלי בכלל.הגישו גם קדירת פירות ים ברוטב עגבניות פיקנטי ממש ללקק את האצבעות. לגבי המחיר בהחלט היה מקום להוזיל.בזמנים אלה מסעדה שלא תתן הצעה אטרקטיבית לא תשרוד א.נ. | 04.07.12 3. אוכל גרוע במקרה הטוב סתמי,ובמחירים כאלו זה אומר גרוע בכל מקרה מילא אוכל בסיסי | 03.07.12 2. פלצני וטוב שסגרו גד | 03.07.12 (ל"ת) 1. אוכל בסיסי מאוד במחיר של דירה בצפון תל אביב במהלך אפריל 2012 ביקרתי במסעדה עם הרבה ציפיות (הגעתי במיוחד מחיפה) איתי בילו אחי והחברה. כל אחד מאיתנו הזמין מנה שונה ומלבד המחירים שבשמיים טעם האוכל היה באדמה. פשוט לא מיצג מסעדה שגובה מחירים מופקעים שכאלה. שלושתינו יצאנו מאוד מאוכזבים והתנחמנו בפלאפל טוב אחרי כשעה. יפתח או לא יפתח מקום חדש אצלו אני לא אוכל. מוטי , חיפה | 03.07.12
4. אוכל טוב!הייתי לפני כשלושה חודשים ונהניתי מאד שניצל עגל שלהם יותר טוב מנואר וזה לא טריוויאלי בכלל.הגישו גם קדירת פירות ים ברוטב עגבניות פיקנטי ממש ללקק את האצבעות. לגבי המחיר בהחלט היה מקום להוזיל.בזמנים אלה מסעדה שלא תתן הצעה אטרקטיבית לא תשרוד א.נ. | 04.07.12
1. אוכל בסיסי מאוד במחיר של דירה בצפון תל אביב במהלך אפריל 2012 ביקרתי במסעדה עם הרבה ציפיות (הגעתי במיוחד מחיפה) איתי בילו אחי והחברה. כל אחד מאיתנו הזמין מנה שונה ומלבד המחירים שבשמיים טעם האוכל היה באדמה. פשוט לא מיצג מסעדה שגובה מחירים מופקעים שכאלה. שלושתינו יצאנו מאוד מאוכזבים והתנחמנו בפלאפל טוב אחרי כשעה. יפתח או לא יפתח מקום חדש אצלו אני לא אוכל. מוטי , חיפה | 03.07.12
4 תגובות לכתיבת תגובה