אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
בקבוק אחד לשבוע: פסטיס Ricard

בקבוק אחד לשבוע: פסטיס Ricard

הפסטיס של ריקאר עבר מתיחת פנים, וקיבל בקבוק חדש ותעודת כשרות

25.07.2012, 10:56 | עמית יריב

פסטיס Ricard. פסטיס הוא משקה אניס שמקורו בדרום צרפת, שם הוא נחשב למרענן הרשמי של הקיץ.

הפסטיס של ריקאר עבר מתיחת פנים, וקיבל בקבוק חדש ותעודת כשרות. טעמי האניס שלו עדינים מאלה של עראק, והוא מצוין כאפריטיף. מומלץ להוסיף לו קרח, מים קרים ומעט נענע, ולהרגיש כמו בבית קפה קטן במרסיי. (140 שקל, כשר).

פסטיס Ricard פסטיס Ricard פסטיס Ricard

 

איך כדאי להגיש משקאות אניס?

משקאות אניס (כמו עראק, אוזו, ראקי ופסטיס) כדאי להגיש ברמת מיהול של 1:5 או 1:6 - על כל מנת משקה 5–6 מנות מים ושפע קרח. המיהול מרכך את רמת האלכוהול, מעדן את טעמי האניס ומוסיף קלילות.

יש לכם שאלה?

כתבו ל־wine@calcalist.co.il

תגיות