בקבוק אחד לשבוע: פסטיס Ricard
הפסטיס של ריקאר עבר מתיחת פנים, וקיבל בקבוק חדש ותעודת כשרות
25.07.2012, 10:56 | עמית יריב
פסטיס Ricard. פסטיס הוא משקה אניס שמקורו בדרום צרפת, שם הוא נחשב למרענן הרשמי של הקיץ.
הפסטיס של ריקאר עבר מתיחת פנים, וקיבל בקבוק חדש ותעודת כשרות. טעמי האניס שלו עדינים מאלה של עראק, והוא מצוין כאפריטיף. מומלץ להוסיף לו קרח, מים קרים ומעט נענע, ולהרגיש כמו בבית קפה קטן במרסיי. (140 שקל, כשר).
איך כדאי להגיש משקאות אניס?
משקאות אניס (כמו עראק, אוזו, ראקי ופסטיס) כדאי להגיש ברמת מיהול של 1:5 או 1:6 - על כל מנת משקה 5–6 מנות מים ושפע קרח. המיהול מרכך את רמת האלכוהול, מעדן את טעמי האניס ומוסיף קלילות.
יש לכם שאלה?
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה