אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מעבירים את החופש: הקציצה שהתחפשה

מצוידים בכובע וחולצה, הילדים הכינו את הקציצה שאחר כך חוסלה במהירות

06.08.2012, 09:57 | נורית דנגוט-גפן

היה חשש שאחרי סדנה להכנת המבורגרים תצטרף בת השש לטרנד הצמחונות, אבל הפעילות של רשת בורגוס בורגר בר התגלתה כ"חלבית" למדי. לא נאמרה בה מילה על שורשי הקציצה - כשעוד הלכה על ארבע.

20 ילדים צוידו בכובע ובטי שירט (בשם ההיגיינה) וניגשו להכנת כדור בשר (בכפפות, כמובן). הם שקלו אותו ל־150 גר' מדויקים, והעמיסו לחמנייה בירקות וברטבים. הדריך אותם שף מקסים, שדיבר בגובה העיניים ושלט היטב בהמולת העשייה.

בהמתנה לקציצות שנִצלו במטבח זללו הילדים צ'יפס מהבילים ופריכים, ואחרי שחיסלו גם את ההמבורגרים הגיע שלב המתוק: כל ילד קישט ריבוע בראוני ברוטב שוקולד וסוכריות. צילום עם השף, חלוקת תעודות גמר וחוברת שעשועים, בקבוק קטשופ במתנה - והביתה.

העברנו שעה וחצי של כיף קולינרי, כולל ארוחת ילדים במחיר מצחיק, ואפילו זכינו למעשה טוב, כי ההכנסות מהסדנה נתרמות לעמותת חיים.

מחיר: 25 שקל

זמן: שעה וחצי

גיל: 10-5

איפה: בסניפי BBB (פרטים והרשמה: facebook.com/BurgusBurgerBar)

מצוידים בכוכע וחולצה, הילדים הכינו את הקציצה שאחר כך חוסלה במהירות מצוידים בכוכע וחולצה, הילדים הכינו את הקציצה שאחר כך חוסלה במהירות מצוידים בכוכע וחולצה, הילדים הכינו את הקציצה שאחר כך חוסלה במהירות

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות