אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
טרנדים חדשים לפיצוח: תירס צילום: shutterstock

טרנדים חדשים לפיצוח: תירס

התירס נמצא כמעט בכל מזון מתועש: מקורנפלקס ובירה ועד משחת שיניים ואספירין. עכשיו מאיים התירס להחליף עוד מוצר פופולרי - אגוזים

02.10.2012, 08:50 | גיל קליאן

הנוכחות של התירס בתוך מוצרי המזון שאנו צורכים היא בלתי נתפסת. התירס נמצא כמעט בכל מזון מתועש: מקורנפלקס ובירה ועד משחת שיניים ואספירין. עכשיו מאיים התירס להחליף עוד מוצר פופולרי - אגוזים.

קואופרטיב הדגנים הצרפתי לימגריין מחזיר בימים אלה לשוק מוצר שנועד לחקות אגוזים, אך עשוי למעשה מגרעיני תירס. אותם גרעינים עוצבו ונקלו כדי להידמות לדבר האמיתי, ולטענת היצרן הקלייה מעניקה להם טעם "אגוזי".

המוצר החדש מיועד ליצרני מזון. היתרון שלהם בו נעוץ בעלותו הנמוכה לעומת אגוזים אמיתיים, בחיי המדף הארוכים יותר שלו, בתכולת שומן נמוכה יותר, אך בעיקר בכך שהוא מתאים לבעלי אלרגיות לאגוזים.

 

לא בטוח שהיצרנים ינצלו את החומר החדש כדי לייצר מוצרים מיוחדים לסובלים מאלרגיות, אבל מה שכן בטוח שצריכת התירס הגבוהה גם כך צפויה לעלות עוד קצת.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות