אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
ארקפה פותחת תת־רשת חדשה עם התמחות במאפים צילום: עמית שעל

ארקפה פותחת תת־רשת חדשה עם התמחות במאפים

זה מהלך ההתרחבות הראשון של הרשת לאחר כניסתו לקבוצה של ירון ירקוני. מנכ"ל ארקפה: "רוצים להגיע לקהל רחב יותר"

10.12.2012, 09:27 | אורנה יפת

מהלך התרחבות ראשון של ארקפה לאחר כניסתו לקבוצה של ירון ירקוני, השותף החדש של משפחת שמר. אתמול פתחה הקבוצה סניף ראשון של ארקפה בייקרי - תת־רשת חדשה שמתמחה במאפים.

הסניף הראשון של תת־הרשת נפתח בנווה אביבים בתל אביב בהשקעה של 1.3 מיליון שקל. הסניף נפתח במקום שבו פעלו בעבר בתי הקפה מרלין מונרו וסי אספרסו. הוא משתרע על שטח של 60 מ"ר וכולל 30 מקומות ישיבה בלבד. ההחלטה על פתיחת סניפים נוספים של הרשת החדשה טרם התקבלה ותלויה בהצלחתו של הסניף הראשון.

ארקפה בייקרי תפעל בסניפים קטנים יחסית ותמכור מגוון רחב יותר של לחמים ומאפים מזה שהרשת מציעה בסניפי בתי הקפה שלה. בין היתר יימכרו במקום 25 סוגי לחמים, פוקאצ'ות, עוגות ועוגיות, קרואסונים וסופגניות. לדברי מנכ"ל ארקפה יגאל שרון, "המטרה שלנו בפיתוח הקונספט הזה היא להגיע לקהל רחב יותר בנוסף לקהל שיושב בבתי הקפה שלנו. כל הלחמים והמאפים שיימכרו נאפים במקום".

התמחור של המאפים והלחמים בבייקרי יהיה זהה לתמחור של המאפים שמוכרת הרשת בדוכני ארקפה בקניונים (רמת אביב, שבעת הכוכבים וגבעתיים).

בתוך כך, תפתח הרשת בינואר הקרוב בית קפה בתוך הסינמטק בתל אביב ליד מסעדת ג'ויה האיטלקית, הנמצאת אף היא בבעלות הקבוצה. הסניף ייפתח בהשקעה של כמיליון שקל ויכלול מקומות ישיבה ברחבת הכניסה של הסינמטק.

לארקפה מפעל בנתניה שמייצר עבור הרשת מאפים ומספק אותם ל־28 סניפי הרשת ולשלושת הדוכנים שהיא מפעילה בקניונים. הקבוצה מגלגלת בסך הכל כ־200 מיליון שקל בשנה.

תגיות