אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
האחים ירזין פותחים טאקו בר בתל אביב צילום: ענר גרין

האחים ירזין פותחים טאקו בר בתל אביב

טאקריה ברחוב לבונטין בעיר יוקדש לאוכל רחוב מקסיקני וייפתח, בשלב ראשון, רק בשעות הערב

10.12.2012, 10:01 | גלי וולוצקי

הטאקו בר החדש של האחים יורם וארי ירזין (קפה איטליה, טאפאס בנמל, מוזס וטוני וספה) ייפתח הערב אחרי שני ערבים של הרצה מצומצמת למקורבים. את המקום, ששמו טאקריה, עיצב סטודיו מו בסגנון אורבני, הכולל שולחנות קטנים ודלפקים הצופים לרחוב, קיר כרזות צבעוני ודלפק גדול הצופה למטבח הפתוח.

בתפריט יש שלל מנות של אוכל רחוב מקסיקני, ביניהן טאקו בעבודת יד (נטול גלוטן) במגוון מילויים, כמו שרימפס וגוואקמולה, עוף במרינדת צ'יפוטלה ועוד (36 שקל לשלוש יחידות), בוריטו במילויים שונים, קסדיות וטוסטדות. מחירי המנות, הנעים בין 16 שקל ל־38 שקל, תואמים את הרוח הלא פורמלית במקום, ותפריט האלכוהול כולל בירות (גולדסטאר או בירת אלכסנדר, מהמבשלה שבה שותפים האחים) ומרגריטות קפואות. על הניהול הופקדה דנה ירזין־ליבוביץ', בתו של יורם ירזין, ועל המטבח השף שחר שטרן.

טאקריה. עיצוב אורבני עם שולחנות קטנים ודלפקים, צילום: ענר גרין טאקריה. עיצוב אורבני עם שולחנות קטנים ודלפקים | צילום: ענר גרין טאקריה. עיצוב אורבני עם שולחנות קטנים ודלפקים, צילום: ענר גרין

בשבועות הקרובים המקום ייפתח מדי יום ב־18:00, ובשלב מאוחר יותר גם בשעות הצהריים. “יש שם אנרגיות טובות, אני מקווה שזה יהפוך לסוג של טוני וספה מקסיקני", אומר יורם ירזין (לבונטין 28, תל אביב).

תגיות