אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
הסנטרל פארק מגיע לחולון

הסנטרל פארק מגיע לחולון

עיריית חולון תקים מרכז פנאי ובילוי ב"פארק פרס" בעיר על פני 6,200 מ"ר. החברה לבידור ולבילוי חולון תנהל אותו

11.04.2013, 09:03 | הדס שפר

החברה העירונית של עיריית חולון - החברה לבידור ולבילוי חולון - הודיעה אתמול על הקמת מרכז פנאי ובילוי ב"פארק פרס" בעיר. לפי דיווחי העירייה, המרכז ייבנה בהשקעה של 70 מיליון שקל (כולל פיתוח), ואמור להשתרע על פני 6,200 מ"ר ולכלול עשרות בתי עסק וכ־2,120 מקומות חניה למבקרים במרכז.

"זה יהיה מקום עם קונספט מאוד ייחודי", אומר שמשון חן, מנכ"ל החברה לבידור ולבילוי חולון, ל"כלכליסט". "לא ניקח חנויות רגילות או רשתות כמו שיש בכל קניון. במקום יהיו חנויות למבוגרים ולילדים, בתי קפה, מסעדות, פאבים ודאנס בר בסטייל הזאפה. למשל חנויות ילדים, מעצבים וחנויות קונספט שיתאימו לפארק ולסביבה הירוקה. תהיה גם חנות ספרים עם בית קפה. הכוונה שלנו ליצור שילוב של הקובנט גארדן בלונדון והסנטרל פארק בניו יורק בממדים שלנו".

בעירייה מציינים כי מדובר בפרויקט שממשיך את תנופת הפיתוח והמהפך של דרום־מזרח העיר בשנים האחרונות, לאחר פתיחת היכל הספורט, היכל הקרח, התרחבות מוזיאון הילדים ושדרוג ופיתוח פארק פרס, שבהם הושקעו עד כה יותר מ־300 מיליון שקל.

הדמיית הפרויקט בחולון. רוצים ליצור תמהיל נכון כמו הסינמה סיטי בראשון לציון הדמיית הפרויקט בחולון. רוצים ליצור תמהיל נכון כמו הסינמה סיטי בראשון לציון הדמיית הפרויקט בחולון. רוצים ליצור תמהיל נכון כמו הסינמה סיטי בראשון לציון

הרעיון הוא לגרום לעוגנים הללו להפרות את המרכז המסחרי ושהוא יפרה חזרה את אותם העוגנים והפארק. החזון של העירייה הוא שאדם שמגיע לרוץ או להתאמן במתקני הספורט יוכל לעבור דרך הרחבה הזו ולשבת לקפה או להיכנס לאחת החנויות. לדברי חן, "זו לא חוכמה להביא לאזור אנשים בחול המועד או ביום העצמאות, הבעיה היא למלא את המקום בסמי טיים או בגארבג' טיים, ואם נצליח לעשות זאת זה יהיה נפלא".

החברה לבידור ולבילוי חולון נמצאת בבעלות מלאה של עיריית חולון והיא אחראית על הניהול וההפעלה של מגוון שירותי תרבות, חברה, בילוי, ספורט ובתי קפה המיועדים לתושבי העיר חולון.

מדובר ברעיון של ראש העירייה מוטי ששון ושל המנכ"לית חנה הרצמן. "המרכז יציע גם מגוון פעילויות לכל המשפחה, כמו הרקדות עממיות על בסיס שבועי קבוע, פעילויות לילדים, פסטיבלים, תערוכות, ירידים, סדנאות והקרנת משחקי ספורט".

לדברי חן, "הסינמה סיטי בראשון לציון הוא אחד המקומות שיצרו תמהיל נכון. אנחנו גם רוצים להכניס את התמהיל שיהפוך את המקום שיהיה הומה כל הזמן בתנועת אנשים".

החברה העירונית היא היזמית, והיא גם זו שתנהל אותו בדיוק כפי שאנחנו מפעילים היום בתי קפה בעיר או מסעדות ומקומות בילוי אחרים. לדברי חן, "המטרה היא לעורר את העיר, והיה צורך במקומות בילוי כי אין מרכז שמאגד את כל הפעילויות בעיר".

תגיות

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

13.
רגע זו לא....
אנשים זאת רק אני או שההדמיה או התכנון לבנית ה"סנטרל פרק" של חולון נופל במקום המוזיאון לילדים אם כול ה"כבוד" לחברה לבילוי ובידור של חולון בואו נרגע חולון היא עיר הילדים וכבר אין חולות בחולון עוד מעט גם לא יהיו תושבים עם מחירי הדירות והחוגים או סדנאות של החברה לבילוי ובידור . מוטי ששון מדהים ואני אבחר בו שוב ושוב ושוב כי בליבו רק טוב לעיר שלנו לעומת החברה לבילוי ובידור שרק מעוניינים ברווח.
ניקול , חולון  |  18.04.13
לכל התגובות