אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
רושפלד מקפל: מסעדת יבנה-מונטיפיורי תיסגר בשבוע הבא צילום: רמי זרנגר

רושפלד מקפל: מסעדת יבנה-מונטיפיורי תיסגר בשבוע הבא

מסעדת הביסטרו של השף יונתן רושפלד שנחשבת לעממית בקבוצת עדי'ס הכולת את המסעדות הרברט סמואל, טאפאס בר אחד העם ועלמה נפתחה לפני פחות משלש שנים ותסגר לאחר שכשלו המאמצים למכור אותה

27.06.2013, 18:04 | גלי וולוצקי
מסעדת יבנה-מונטיפיורי שנפתחה בדצמבר 2010 בתל אביב תסגר בשבוע הבא לאחר שכשלו המאמצים למכור אותה.

קראו עוד בכלכליסט

המסעדה, השייכת לקבוצת עדי'ס לייף סטייל שבבעלותה גם המסעדות הרברט סמואל, טאפאס בר אחד העם, ומסעדת עלמה במלון הבוטיק עלמה, היתה סוג של ביסטרו ונחשבה לעממית יותר מבין מסעדות הקבוצה.

השף יונתן רושפלד במסעדת יבנה מונטיפיורי , צילום: רמי זרנגר השף יונתן רושפלד במסעדת יבנה מונטיפיורי | צילום: רמי זרנגר השף יונתן רושפלד במסעדת יבנה מונטיפיורי , צילום: רמי זרנגר

דובר הקבוצה אישר את דבר הסגירה ואמר כי "הקבוצה ממשיכה להגדיל את פעילותה בתחום המסעדנות והמלונאות, לרבות מלון הריץ קרלטון ומסעדת הרברט סמואל הכשרה הצפויה להיפתח בו. לאור הגידול בפעילות, כל עובדי המסעדה נקלטים וייקלטו במיזמים השונים".

תגיות

28 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
רושפלד גאון
רק לפני כשלושה שבועות אכלתי(שוב) בהרברט סמואל. זו ממש חוויה וחבל שאין עוד מסעדות ברמה הזו. מדובר בחוויה כוללת. זה לא רק האוכל. היחס, פינוק קטן בסוף הארוחה ואפילו טלפון שמגיע אחרי לשאול אם נהנינו. המנות היו מדהימות ועשויות בול.. חבל לשמוע שמסעדה מהרשת הזו נסגרת אבל כל התחום הזה של מסעדנות לא קל בישראל..
עופר , רמת גן  |  04.07.13
24.
יונתן - חזור הבייתה
הרברט סמואל הנה המסעדה האהובה עלי, על אשתי ועל רבים מחברנו וזאת מיום שנפתחה לפני מס' שנים. בשנה האחרונה כל ביקור נהיה מאכזב יותר ויותר. גודל המנות, התמחור, העובדה שבעבר יכולת לטעום יותר מנות (כחצי מנות) במחירים שפויים וכל זה הופך להיות עולם שנעלם. למרות זאת וכנראה עקב העבר המפואר והרושם החזק שעוד נותר בנו אנו מנסים שוב ושוב. אתמול היינו שם שוב ולאחר הארוחה הבנו שזו הייתה ההזדמנות האחרונה. לא הייתה יד מכוונת במטבח, המנות היו סתמיות ויקרות מעבר לכל פרופורציה, שירות סביר ואווירה שונה מזו שאהבנו. יונתן, עדיף פחות ואיכותי ומהרבה ושטחי. אתה שף מוכשר, אולי מהמוכשרים בעולם, אבל כשמחלקים אותך לכמה חלקים במדינה שיכולת החזקת הידע בה היא מן הבינוניות שיש, כך גם נראות התוצאות. נשמח לנסות שוב, רק תייצר את ההזדמנות האמיתית.
נעם , שרון  |  03.07.13
לכל התגובות