אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
תיבת הנגינה הסלולרית: אוסף אפליקציות למוזיקאים

תיבת הנגינה הסלולרית: אוסף אפליקציות למוזיקאים

פעם בשביל לעשות מוזיקה היה צריך אולפן, אחר כך מחשב והיום כל מה שצריך זה סמארטפון עם אפליקציה טובה. אספנו עבורכם מספר יישומים מומלצים להאזנה, הורדה והקלטת שירים - ואפילו שיעורי נגינה

16.11.2013, 12:02 | רפאל קאהאן

בתור מוזיקאי חובב, אני יודע שכלי הנגינה הכי טוב הוא הכלי שנמצא בסביבתנו המיידית כשאנחנו רוצים לנגן. זו אותה פילוסופיה בדיוק שגורסת שהמצלמה הכי טובה היא זו שיש לך בכיס. למרות שהסמארטפון לא יוכל להחליף גיטרה, חצוצרה או תופים, הוא בהחלט יכול לסייע לנו ללמוד, להתאמן או להקליט את הנגינה שלנו.

קראו עוד בכלכליסט

SoundCloud: להקליט ולהעלות לעולם

שירות סאונדקלאוד משמש מוזיקאי אינדי ואפילו מוזיקאים מקצועיים. מדובר על שירות הקלטה שמאפשר לכם להעלות הקלטות שביצעתם בעזרת האפליקציה לענן ולשתף אותן עם כל העולם. השירות קל, יעיל וידידותי למשתמש וחשוב מכל חינמי. אני מכיר הרבה מוזיקאים וחובבי מוזיקה שנשבעים בסאונדקלאוד.

SoundCloud SoundCloud SoundCloud

זמינות (חינם): אייפון, אנדרואיד

iReal Pro: להקה, קומפוזיטור ומורה למוזיקה בכיס

אייריל פרו היא פלטפורמה שמאפשרת למצוא אקורדים, לערוך תווים, ללמוד יצירות ושירים, להתאמן עם להקה וירטואלית ברקע, ללמוד לנגן ועוד. אם אתם רציניים לגבי הנגינה שלכם, מדובר באחת האפליקציות היעילות והמתקדמות ביותר.

iReal Pro iReal Pro iReal Pro

זמינות (31.90 שקל לאייפון, 40 שקל לאנדרואיד): אייפון, אנדרואיד

Maple Player Classic: נגן ללימוד נגינה

אפליקציות נגני MP3 יש למכביר, אולם ל-MPC יש יתרון אחד גדול שהינו שימושי מאוד לכל מוזיקאי. הוא יודע להאט את השיר המנוגן כך שתוכלו להתאמן עליו בקצב שלכם. בנוסף הוא יודע לבצע זאת תוך שמירה על הטון של השיר או אם תרצו תוך שינויו. מומלץ מאוד.

Maple Player Classic Maple Player Classic Maple Player Classic

זמינות (חינם): אנדרואיד

Chord!: אקורדים, בן אדם, אקורדים!

אם אתם מנגנים על כלי פריטה כגון גיטרה, באס או יוקולילי, האפליקציה הזו בשבילכם. היא משמשת לחישוב אקורדים וסולמות ושלא כמו אפליקציות אחרות היא איננה מסתמכת על מאגר בשביל לספק לכם אותם. תחת זאת, היא יודעת לחשב אותם ולתת לכם אפשרויות איצבוע שונות למשל. היתרון שלה היא שהיא לא דורשת ידע בתאוריה. שימושי ומומלץ.

Chord! Chord! Chord!

זמינות (14.90 שקל או חינם לאנדרואיד, 19.90 שקל לאייפון): אייפון, אנדרואיד

Caustic 2: אולפן הקלטות וסיקוונסר בכיס

לבעלי האייפון יש את Garageband החינמית והמצויינת, אך גם לבעלי האנדרואיד יש אפליקציה מקבילה. היא אמנם מיועדת בראש ובראשונה ליוצרי מוזיקה אלקטרונית ויותר קרובה ברוחה לסיקוונסר, אך היא מאגדת בתוכה את כל הכלים על מנת ליצור את להיט ההאוס או הדאב הבא, ישר על הסמארטפון.

Caustic 2 Caustic 2 Caustic 2

זמינות (29.90 לאנדרואיד): אנדרואיד

Ultimate Guitar Tabs&Chords: ספר התווים האולטימטיבי לגיטרה

פעם כשהתחלתי לנגן, אם רציתי ללמוד שיר של להקה אהובה, הייתי נדרש לקנות ספר תווים. היום, לאותה מטרה יש את UGT&C. היא מתבססת על המאגר של Ultimate Guitar שמכיל יותר מ-800 אלף שירים הן בתווים והן בטאבים. בנוסף ניתן להוסיף לאפליקציה ווידג'טים כמו טיונר או מטרונום.

Ultimate Guitar Tabs and Chords Ultimate Guitar Tabs and Chords Ultimate Guitar Tabs and Chords

זמינות (11.90 שקל לאייפון, 10.59 שקל לאנדרואיד): אייפון, אנדרואיד

תגיות