אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חדש בווטסאפ: שליטה בפרטיות שלכם צילום: בלומברג

חדש בווטסאפ: שליטה בפרטיות שלכם

העדכון האחרון לאפליקציית הצ'ט הפופולרית מאפשר לקבוע את רמת החשיפה של תמונת הפרופיל, הסטטוס או מועד השימוש האחרון בשירות. בנוסף, ניתן יהיה לרכוש מנוי עבור משתמשים אחרים

11.03.2014, 13:35 | נמרוד צוק
ווטסאפ משתדרגת: עדכון חדש לגרסת האנדרואיד של האפליקציה שיצא היום (ג') מאפשר לשנות את הגדרות הפרטיות של תמונת הפרופיל, שורת הסטטוס ותצוגת מצב החיבור ולשלם עבור המנוי של משתמשים אחרים באפליקציית המסרים הפופולרית, לצד שינויים נוספים.

קראו עוד בכלכליסט

הגדרות הפרטיות בגרסה החדשה, שמספרה 2.11.186, יאפשרו לקבוע מי יוכל לראות את התמונות שלכם, הסטטוס או לדעת מתי התחברתם לאחרונה לשירות: כולם, חברים בלבד או אף אחד. מדובר בשינוי שדווח בעבר כמבוקש במיוחד בקרב משתמשי האפליקציה.

לא רוצים שידעו מתי התחברתם לאחרונה? אין בעיה, צילום: ניצן סדן לא רוצים שידעו מתי התחברתם לאחרונה? אין בעיה | צילום: ניצן סדן לא רוצים שידעו מתי התחברתם לאחרונה? אין בעיה, צילום: ניצן סדן

תכונה חדשה נוספת היא אפשרות "שלם עבור חבר": דרכה תוכלו לבחור איש קשר מהרשימה ששנת השימוש החינמית שלו הסתיימה ולרכוש עבורו מנוי לשנה, שלוש או חמש שנים. התשלום יתבצע בכרטיס אשראי דרך הדפדפן או באמצעות הארנק הדיגיטלי של גוגל.

שינויים נוספים בגרסה החדשה כוללים קיצור דרך לשליחת תצלומים, ווידג'ט למסך הבית של המכשיר שמציג הודעות שלא נקראו, הגדלת היקף היסטוריית השיחות שאפשר לשלוח למשתמש אחר ותיקוני באגים.

מאז נרכשה ווטסאפ בסוף פברואר על ידי פייסבוק תמורת סכום עתק של 19 מיליארד דולר, זוכה החברה לתשומת לב רבה בעמק הסיליקון, אך עדיין לא ברור לאילו כיוונים חדשים מתכוונת פייסבוק לקחת את האפליקציה.
שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות