אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המאבק בין השותפים ב"טוטו" נמשך; ירון שלו: "אני השף של המסעדה"

שלו הגיע היום למסעדה, והודיע: "בהסכם השותפות כתוב בפירוש שאני השף והמנהל בפועל של המסעדה והמחליט בעניינים הקולינריים. נכון להיום, דבר לא השתנה"

01.06.2014, 21:09 | גלי וולוצקי

לאחר שביום רביעי האחרון נודע כי השף ירון שלו עוזב את מסעדת טוטו, היום (ראשון) הוא שידר עסקים כרגיל וחזר לעבודה.

שלו הגיע היום למסעדה, ואמר כי עד להודעה חדשה, הוא השף. "בהסכם השותפות כתוב בפירוש שאני השף והמנהל בפועל של המסעדה והמחליט בעניינים הקולינריים. נכון להיום, דבר לא השתנה. אני השף של טוטו וכך יהיה עד שיוחלט אחרת בצורה מסודרת".

קובי קול, עורך הדין של שלו, אמר: "לירון יש הסכם והוא מקיים אותו. בהסכם נקבע שהוא המנהל המקצועי והסמכות הקולינרית, וזה מה שקורה. כדי להדיח משותפות צריכה להיות פרוצדורה מסודרת, כולל הודעה מוקדמת של תשעים יום מראש. זה עדיין לא קרה".

בינתיים, נראה כי בטוטו מנסים למצוא לשלו מחליף. שפים רבים קיבלו בימים האחרונים פניות מבעלי המסעדה, והשמות הלוהטים בבורסת השמועותהם דיוויד פרנקל ומושיק רוט.

ירון שלו, צילום: אוראל כהן ירון שלו | צילום: אוראל כהן ירון שלו, צילום: אוראל כהן

רז סלע, מנהל המטבח והשף בפועל של המסעדה בשלוש השנים האחרונות, נחשב אף הוא מועמד מוביל לתפקיד, אם שלו אכן יעזוב את המסעדה. "הבעיה שהבעלים מחפשים שפים ידועים", אמר עובד במסעדה, "אבל למעשה רז בתפקיד כבר הרבה זמן, ואין סיבה שלא יעשה עבודה טובה".

טוטו הוקמה בשנת 2006 בידי רועי קפלן, מתן כהן, רפי מוצ'ניק וזיו עירוני. לפני כשנה רכשו יובל שניר ודגן שחם ממאפיית בר לחם את חלקו של קפלן שמסתכם ב-60% מהבעלות לפי שווי של 10 מיליון שקל. כיום מבנה השותפות במסעדה הוא 60% לשניר ושחם, 21% למוצ'ניק, 10% לשלו ו-9% לעירוני.

תגיות