אסור, אבל רק בכאילו
מאחורי דלת צדדית ליד הכניסה לשירותים במסעדה בתל אביב מסתתר הבר החדש מונשיין, שמשחזר את האווירה והמשקאות שאפיינו את תקופת היובש
הדלת הצדדית והנסתרת כמעט, ליד הכניסה לשירותים של מסעדת מטבח לילה בתל אביב, לא חושפת דבר ממה שמסתתר מאחוריה. כשפותחים אותה צריך לרדת כמה מדרגות לתוך חלל קטן ולהתרגל רגע לאור הנרות הקלוש. אז מבחינים בקירות החשופים שעליהם תלוי דגל ארצות הברית, במדפים העמוסים בצנצנות ובבר הפינתי הקטן, שעליו כלי כסף וקריסטל מלאים בפירות.
מונשיין (לילינבלום 43 ת"א, 03-5660481), בר הקוקטיילים החדש של מטבח לילה, הממותג כבר מחתרתי, הוא באמת פינה אפלולית וסמויה מהעין, שמנסה לשחזר את חוויית הברים שאפיינה את תקופת היובש בארצות הברית ואת הקסם שנלווה לייצור ולצריכה האסורים של משקאות אלכוהוליים, אם לא בזמן אמת אז לפחות בדיעבד.
עד לאחרונה אכלס את החלל הקטן משרד עורכי דין, ואז החליטו בעלי המסעדה, דניאל בראליה וגלעד היימן, להפוך אותו לבר שיציע חוויה קצת שונה. הם חברו לברמן מור סיקורל והחלו בתהליך של בחירת קונספט לבר. "היו לנו כמה רעיונות, שאחד מהם היה בר קטן ואפלולי בנוסח שנות העשרים בארצות הברית", מספר סיקורל.
8 תגובות לכתיבת תגובה