אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
השף התורן: אסם מגייסת את עומר מילר להשקת רוטב לבישול צילום: עמית שעל

השף התורן: אסם מגייסת את עומר מילר להשקת רוטב לבישול

אחרי שגייסה את ארז קומרובסקי, רפי כהן ומיקי שמו, אסם מהמרת על השף עומר מילר שסייע לה בפיתוח רוטב בסיס להכנת חמישה רטבים שונים

26.11.2014, 09:03 | נורית קדוש

אסם מרחיבה את פעילותה בשוק הרטבים ומשיקה רוטב לבישול, שעל בסיסו ניתן להכין חמישה רטבים לתבשילים שונים. כך נודע ל"כלכליסט". מדובר במוצר חדשני שלא קיים בשוק הרטבים. אסם תולה במוצר תקוות ומשקיעה בהכנסתו לשוק 2 מיליון שקל.

על פי נתוני סטורנקסט, קטגוריית הרטבים מגלגלת מחזור מכירות שנתי של 190 מיליון שקל. תת־הקטגוריה של רטבים לבישול היא הגדולה מבין תתי־הקטגוריות הקיימות, ומגלגלת מחזור מכירות שנתי של 76 מיליון שקל. רוטב הבסיס החדש שפיתחה אסם מאפשר לייצר, באמצעות הוספת כמה רכיבים, רוטב לתבשיל יווני, רוטב לקציצות בטעם ישראלי, רוטב למוקפץ סיני ועוד. את הרוטב המיוצר ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל פיתחה אסם בשיתוף השף עומר מילר, בעל המסעדות שולחן וחדר אוכל בתל אביב.

אין זו הפעם הראשונה שבאסם מגייסים שף מומחה לטובת פיתוח מוצרי החברה וקידום מכירותיהם. כבר ב־2010 גייסה אסם את השף ארז קומרובסקי לטובת פיתוח וקידום מוצרי טבעול. קומרובסקי, שמכר באותם ימים את רשת לחם ארז שייסד ועבר לחיות בבוסתן בגליל, פיתח עם החברה סדרה בת שישה מוצרים המבוססים על בישול גלילי.

עומר מילר , צילום: יובל חן עומר מילר | צילום: יובל חן עומר מילר , צילום: יובל חן

כשנה קודם לכן גייסה אסם את השף רפי כהן כפרזנטור הסלטים, מתוך כוונה שיקרין מההילה שמיוחסת למזון הגורמה במסעדה שבבעלותו על הסלטים התעשייתיים. כהן פיתח סדרות סלטים ביתיים שמותגו כמוצרי הפרימיום של הקטגוריה.

באופן דומה, לפני שלוש שנים גייסה אסם לחטיבת המאפים את הקונדיטור מיקי שמו, שפיתח סדרת עוגות שמותגו תחת השם "עוגה לשבת". העוגות נארזו באריזת קרטון עם חלון שקוף, המאפשר לצרכן להציץ על העוגה בדומה לנעשה בקונדיטוריה.

תגיות