אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חדשות האוכל: סומבררוס וקימצ'י בשוק צילום: בועז לביא

חדשות האוכל: סומבררוס וקימצ'י בשוק

בר האוכל דייגו סאן בשוק לוינסקי מציע קרנבל פיוז'ן טרופי שמערבל את המטבח הקוריאני עם המקסיקני. וגם: חגיגות 20 למסעדת מול ים ותפריט פליאוליתי בנווה צדק

10.03.2015, 09:22 | גלי וולוצקי

בר האוכל החדש דייגו סאן בשוק לוינסקי מביא לארץ את הז'אנר המקסיקוריאני

 

ההשראה למקום היא הצלחתו המטאורית של השף רוי צ'וי, המוכר גם מהסרט "שף". היזמים הם אנשי לילה (אילון ברגמן, טל ברוך ועוד) שהפקידו את הפן הגסטרונומי בידיו של השף אסף דוקטור, הבעלים של שיפודיית האחים וקרפצ'ו בר. בתפריט מנות כמו פופקורן פאד תאי ברוטב דגים מקורמל עם בוטנים, כוסברה וגרידת ליים; ובטן חזיר צלויה עם עלי חסה פריכים, חלפיניו כבוש ושמנת חמוצה מתובלת. הקוקטיילים מתמקדים במשקאות הטיקי העולצים הכוללים מיצי פירות טריים, הרבה רום וטקילה ופרזנטציה מצועצעת.

פרטים: פתוח בכל יום מהשעה 19:00 ועד אחרון הלקוחות. המשביר 2 תל אביב. 03-5531557.

ביבימבאפ בדייגו סאן. בקר טחון מתובל, צילום: אנטולי מיכאלו ביבימבאפ בדייגו סאן. בקר טחון מתובל | צילום: אנטולי מיכאלו ביבימבאפ בדייגו סאן. בקר טחון מתובל, צילום: אנטולי מיכאלו

מול ים חוגגת

 

מסעדת מול ים פוצחת בחגיגות 20 שנה להיווסדה שיימשכו שנה תמימה. ההפתעה הראשונה בתוכנית היא תפריט הטעימות מול יאנג, הכולל ארוחת חמש מנות לסועד ב־700 שקל לזוג בתוספת בקבוק יין.

פרטים: מוצ"ש עד רביעי מהשעה 19:30, בהזמנה מראש. האנגר 24, נמל תל אביב. 03-5469920.

סוויט 16 לאל־באבור

ב־12 במרץ יתארחו השף חיים כהן ואשת הקולינריה רותי רוסו במסעדת אל־באבור באום אל־פחם לרגל יום הולדתה ה־16. לפתיחת הארוחה יוגשו הסלטים שבהם ידועה המסעדה, בהמשך תתאפשר בחירה בין מנות כמו טרטר פלסטיני מהצד האל־באבורי למשוואשה קלמרי מהצד התל־אביבי, ולקינוח יוגשו כנאפה ומעמולים במילוי תמרים ואגוזים. עלות הארוחה 160 שקל כולל שתייה.

פרטים: חמישי בשעות 12:00–22:00. צומת עין אברהים. 04-6114141.

כמו בתקופת האבן

 

במסגרת קרנה העולה של תזונת הפליאו מסעדת NG בנווה צדק מציגה תפריט חדש שכולל ארוחת טעימות של שש מנות, כולן נטולות פחמימות ושמן תעשייתי ועשירות בשומן מן החי. בייניהן: טרטר כנעני של חלקי פנים של טלה עם עגבניות וטחינה וברווז מצופה פפריקה ספרדית ושורט ריב מעושן. המחיר הוא 185 שקל לסועד בארוחה זוגית.

פרטים: מ־23 במרץ בימי שני. אחד העם 6 תל אביב. 03-5167888.

תגיות