אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

היסטוריה ואוכל:

הרצאתו של השף אסף גרניט, בעל מסעדת "מחניודה" בירושלים, ו"דה פאלומר" בלונדון, בכנס TEDx Jerusalem

12.05.2015, 15:48 | מערכת כלכליסט

השף אסף גרניט, בעל מסעדת "מחניודה" בירושלים ו"דה פאלומר" בלונדון הרצה  בכנס  TEDx Jerusalem על הקשר שבין המזון שהוא מבשל כיום לבין ההיסטוריה של ירושלים והרקע האישי שלו כמי שגדל וחי בעיר הזאת כל ימיו. מארגני הכנס ביקשו להפוך את במת TEDx Jerusalem לכר של היכרות בין קצוות החברה בישראל והאיזור, והאוכל הירושלמי ספג לתוכו השפעות רבות לאורך ההיסטוריה. הנה ההרצאה כפי שצולמה בכנס.

אסף גרניט, מסעת מחניודה, ירושלים, צילום: אלכס קולומויסקי אסף גרניט, מסעת מחניודה, ירושלים | צילום: אלכס קולומויסקי אסף גרניט, מסעת מחניודה, ירושלים, צילום: אלכס קולומויסקי

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות