אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
לראשונה בארה"ב: רשת מזון מהיר מרוסיה

לראשונה בארה"ב: רשת מזון מהיר מרוסיה

רשת טרמוק תפתח בסתיו את הסניף הראשון שלה בניו יורק; הנשק הסודי: המתכונים של טטיאנה, אמו של הבעלים מיכאיל גונצ'רוב

16.06.2015, 21:01 | בלומברג

רשת הבלינצ'ס הגדולה ברוסיה טרמוק (בקתה מעץ ברוסית) תפתח בסתיו את הסניף הראשון שלה בניו יורק במסגרת תוכניותיה להתרחב אל מחוץ לגבולות המדינה. תהיה זו דריסת רגל ראשונה מסוגה של רשת מזון מהיר רוסית בארה"ב.

  , צילום: Tanya F צילום: Tanya F   , צילום: Tanya F

שני הסניפים הראשונים יוקמו במרכז מנהטן בהשקעה של כחצי מיליון דולר. "אם שני הסניפים הללו יצליחו, בכוונתנו להתרחב לשאר חלקי ארה"ב וכמו כן לגרמניה, בריטניה וסין", אמר המנכ"ל והבעלים של הרשת מיכאיל גונצ'רוב, המכונה "הצאר של הבלינצ'ס".

טרמוק התחילה לפעול במוסקבה בסוף שנות התשעים, והקונספט היה לקחת את אחד ממרכיבי הדגל של המטבח הרוסי ולהפוך אותו לפריט מזון מהיר. טרמוק דורגה בידי רשת CNN כאחת משבע רשתות המזון המהיר הטובות בעולם מחוץ לארה"ב.

לדברי גונצ'רוב, הנשק הסודי של החברה הוא אמו טטיאנה, שאחראית לכל המתכונים ומופקדת על בקרת האיכות. בסניפים האמריקאיים של טרמוק יימכרו כל המטעמים של טטיאנה בצירוף מוצר חדש - בלינצ'ס ברוטב מייפל - כדי לקלוע לטעם של החך האמריקאי.

תגיות