אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
רושפלד מפתיע: הודיע על סגירת המסעדה החדשה שלו - בגלל הביקורת על מחירי המנות צילום: יובל חן

רושפלד מפתיע: הודיע על סגירת המסעדה החדשה שלו - בגלל הביקורת על מחירי המנות

המסעדן הודיע כי ממחר יסגור את מסעדת "ארוחת ערב" שנפתחה לפני 4 חודשים בלבד. הסיבה להחלטה: הטענות על המחירים הגבוהים במסעדה

30.08.2015, 18:29 | גלי וולוצקי

יונתן רושפלד הודיע היום שהחל ממחר מסעדת "ארוחת ערב" הפועלת ברחוב לונץ 13 בתל אביב תיסגר. לדבריו, הוא החליט לסגור את המסעדה בעקבות הפרסום בתוכנית צינור לילה, בתשיעי באוגוסט, שתקף את מחירי המנות בה.

"עד אותו היום היתה לנו רשימת המתנה, אבל אחרי התוכנית אנשים התקשרו בזה אחר זה לבטל את ההזמנות. בחיים לא תקפו אותי בצורה כזאת, ועיוותו את המציאות באופן שניתן היה להבין שמחיר מנה אצלנו הוא 180 שקל בעוד שזה בפועל מחיר הארוחה כולה. פניתי אליהם בבקשה לתקן את מה שפרסמו, אבל הם סירבו לעשות את זה. רמת ההכנסות שלנו צנחה באופן שלא מאפשר לי להמשיך להפעיל את המקום".

רושפלד במאסטר שף, צילום: שי שרף רושפלד במאסטר שף | צילום: שי שרף רושפלד במאסטר שף, צילום: שי שרף

רושפלד אומר כי ימשיך להפעיל את ארוחת ערב במסעדת קבלייר הירושלמית וב-25 בספטמבר יפתח כמתוכנן את "ארוחת ערב מהים" במלון בראון בתל אביב. "עשיתי שינוי מאוד גדול בחיים שלי כדי שאוכל לחזור למטבח ולבשל בלי לעסוק במסביב. החלטתי שעם זה אני לא מתעסק. אנחנו נפתח מחדש את ארוחת ערב שהיתה בלונץ במיקום אחר בהמשך".

בשבוע שעבר הודעת באינסטגרם שלך על פרישה ולאחר רבע שעה התחרטת. יכול להיות שתחזור בך?

"לא. ההתקפה כוונה ללונץ 13 וכרגע אי אפשר להפעיל אותה במצב הנוכחי. ההכנסות שלה ברמה שלא שווה לקום בשבילה בבוקר, ויש לנו מספיק עבודה עם קבלייר שעובדת נהדר ועם הפתיחה בבראון".

תגיות

80 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

80.
צריכים להבין את הסיבות לכשלונות
אין מושג כזה שף בארץ. באירופה שף זה מישהו שלמד בבית ספר לקולינריה 4 שנים ועשה סטאז׳ במסעדות עוד שנתיים לפחות. בישראל כל אידיוט שמלטף עגבניה קורא לעצמו שף. גם המחוקק פה לא דאג לעשות סדר במקצוע הזה. זה כמו שכל רופא היה קורא לעצמו פרופסור רק כי מתחשק לו
יעקב  |  01.09.15
76.
מי צריך את הכלום עם כלום הזה
אילו זה היה תלוי בי כל הפלצנים "השפים למיניהם" (טבחים סוג ז') היו מחפשים עבודה, הם לוקחים כסף על כלום כל הבישולים שלהם כביכול הם הבל ורעות רוח ומי שרוצה לאכול טוב ובמחירים נורמליים שיכנס למסעדות ביתיות או מזרחיות או איטלקיות נורמליות ושם יקבל גם אוכל טוב וגם מחיר נורמלי אנחנו מעשירים "ערמה של "אןאלפאביתים" שגם מתנשאים וגם לא יודעים לבשל, צה קרה לנו איבדנו את השכל?????
ירון , הרצליה  |  31.08.15
לכל התגובות