קדירת השבט – טרנדים קולינריים באירועי חורף 2016
מסע היכרות עם הטרנדים הקולינריים החמים של אירועי החורף, שעתידים ללוות אותנו עמוק
איך מעצבים אירוע באופן שיתאים לעונת החורף?
נוי ממסעדת טאיזו מסביר: "מאחר ובחדר האירועים הפרטי שלנו יש מערכת תאורה מתקדמת, הפועלת באופן עצמאי ממערכת התאורה של שאר המסעדה, יש לנו את האפשרות לצבוע את החדר בתאורה חמה יותר במהלך החורף. מלבד זאת כמובן שאנחנו מקפידים לעצב את השולחן בצורה חורפית יותר עם למשל סידורי פרחים שמתאימים יותר לימים הקרים".
יש כזה דבר סגנון ההסעדה אידיאלי באירועים?
"אחד העקרונות הבסיסיים ביותר שאנחנו מקפידים עליהם באירועים שלנו הוא ה- sharing. במקום לחוות את החוויה הלעוסה והמשמימה שמתחילה במנה ראשונה, ממשיכה לעיקרית ומסתיימת בקינוח, אנחנו דוגלים באכילה משותפת של מנות המוגשות למרכז השולחן. יש משהו מאוד אינטימי, משחרר ומקרב באכילה משותפת. בחורף האוכל יכול להיות יותר חריף ויוגשו יותר קדרות ומרקים. באופן כללי אנחנו מאמינים שכשאתה מגיע לאירוע שהוזמנת אליו, אתה צריך להרגיש משוחרר מכל התעסקות שלא קשורה לחוויה עצמה כשבין היתר מדובר בהתלבטויות לגבי המנות שמתחשק לך להזמין או ההזמנה עצמה".