אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
ניר צוק סוגר את מסעדת קורדליה ביפו העתיקה צילום: עמית שעל

ניר צוק סוגר את מסעדת קורדליה ביפו העתיקה

לטענת המסעדן, הסיבה לסגירה נעוצה בסיום חוזה השכירות על הנכס. צוק: "אני עכשיו עם הפנים קדימה ומתעסק בפרוייקטים הבאים"

25.01.2016, 09:24 | גלי וולוצקי
השף והמסעדן ניר צוק הודיע אמד כי הוא סוגר את מסעדת קורדליה ביפו העתיקה.

המסעדה שנפתחה בשנת 1998 ברחוב הדולפין העתיקה את מקומה למתחם הנוכחי ברחוב הצורפים שנה לאחר מכן, ומאז היא פעלה במקום. הדקורציה המושקעת ואינסוף הפריטים העתיקים שעיטרו את המסעדה הפכו מאז לאחד מסימני ההיכר של צוק.

ניר צוק במסעדה, צילום: עמית שעל ניר צוק במסעדה | צילום: עמית שעל ניר צוק במסעדה, צילום: עמית שעל

צוק אומר כי הסיבה לסגירה היא סיום חוזה השכירות על הנכס, וכי מהשבוע הבא יוכלו הסועדים להתארח לארוחות קורדליה בבית פרטי ביפו העתיקה שלושה ערבים בשבוע.

"אני עכשיו עם הפנים קדימה ומתעסק בפרוייקטים הבאים. אני עובד על פרימה, המסעדה במלון פרימה ברחוב מאפו שעומדת להפתח באפריל הקרוב, ועל מסעדה כשרה נוספת שאני פותח בתל אביב". במקביל, ממשיך צוק להפעיל את מקלובר, בר מסעדה ערבית ברחוב לינקולן בתל אביב ואת גארדן, מזללת עוף צלוי בדיזינגוף סנטר בתל אביב, ומספר כי בימים אלו הוא מחפש שותף אסטרטגי כדי להרחיב את גארדן לרשת.

תגיות

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
נירצוק - אחד השפים הטובים בישראל!
בתור סועד הן בקורדליה והן מפעם לפעם בקפה נועה הסמוך אני חייב לומר כי מדובר בשף יחודי אשר החסרון שלו בא לידי ביטוי בכך שהוא אדם עממי שמבשל באהבה בלי לחשוב על להיות סלב!!! בשביל נירצוק כל אורח במסעדה חשוב ורואים את ההבדל. אני בטוח שהוא יחזור ובענק.
יריב , רחובות  |  25.01.16
10.
נו באמת.
על מי הבחור מנסה לעבוד? מסעדה שפועלת 7 ימים בשבוע לא עוברת סתם ככה לסלון פרטי 3 ערבים בשבוע אלא אם כן הגיעו אליה כל כך מעט לקוחות שההכנסות כנראה לא כיסו את חשבון החשמל... אין יותר מדי לקוחות שמוכנים להשכיב 1000 ש"ח לראש לארוחה ויש יותר מדי מסעדות שרודפות אחרי אלו שכן. עם ישראל, לרבות ה"טייקונים" לומד קצת צניעות ורצוי שגם השפים המהוללים יתחילו להפנים זאת
25.01.16
לכל התגובות