אמצע הלילה ובא לכם ארוחת בוקר? קלוגס פותחת קפה 24/7 בטיימס סקוור
חברת דגני הבוקר פותחת מסעדה שתוקדש לארוחה החשובה ביותר ביום; כמה תשלמו על קערת משודרגת של דגנים עם חלב על פי מתכון של שפית העל כריסטינה טוסי?
המסעדה האופנתית החדשה ביותר בטיימס סקוור מאמינה שארוחת בוקר המורכבת מדגני בוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום – גם אם זה באמצע הלילה.
קראו עוד בכלכליסט
חברת דגני הבוקר "קלוגס" הודיעה כי ב-4 ביולי – יום העצמאות האמריקאי – תפתח מסעדת דגני בוקר בטיימס סקוור, עם תפריט הפונה לא רק לילדים כי אם גם למבוגרים הנתקפים נוסטלגיה ומבקשים לחוות שוב את דגני הבוקר של ילדותם.
המנות בתפריט יעלו 7.5 דולר לקערה – כמה דולרים יותר מקופסת קורנפלקס של החברה. הדגנים יוצעו בשישה טעמים שונים כגון "רייזן בראן", בוטנים קלויים ובננה.
דגני אורז – ה"רייס קריספיז" יוגשו במבחר טעמים כגון תותים ותה ירוק. דגני ה"ספיישל קיי" יוגשו גם בטעמי פיסטוק ולימון, והדגנים המצופים – ה"פרוסטיז" יוגשו בטעמי פיסטוק, לימון ותימין.
אולם, מבין תושבי ניו יורק יש גם לא מעט המבקרים את המסעדה החדשה וטוענים כי יותר מכל היא אטרקציה לתיירים ומחיריה מופרזים.
אולם השותף למסעדה בניו יורק, אנתוני רודולף אומר שהמבקרים מפספסים את הנקודה.
"אנו שואפים לתת משהו שמעבר לחוויה של אכילת קערת דגני בוקר עם חלב. זה שאני יכול לפתוח בקבוק בירה בבית לא אומר שאני לא יושב בפאבים", אמר ל"ניו יורק דיילי ניוז".
על מנת להפוך את דגני הבוקר שלהם לנחשקים, שכרה החברה את שירותיה של שפית-העל כריסטינה טוסי, כדי להמציא מתכונים המבוססים על מוצריה. טוסי עושה זאת כבר שנים באימפריית המתוקים שלה "מילק בר", שם היא מגישה קורן פלייקס עם מנות מתוקות.
בית הקפה החדש של קלוגס יגיש גם מנות כמו גלידת סאנדיי בטעמים כמו "פרוט לופס", מרשמלו לימון, וריבת פסיפלורה שיעלו 9.50 דולר.
אולם, לא נראה כי התושבים המקומיים מתרשמים מהעניין. תושב העיר בשם ג'ון ברתה ציין בזלזול: "מרכיבים אקזוטיים? תמורת 7 דולר אתה יכול לקנות 7 משולשי פיצה!"
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה