אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סוד הלחם היפני: המאכל החדש ששובר את הרשת

מאות אלפי צופים נתקלו בלחם המיוחד, שפריסתו מגלה צורות צבעוניות ומדויקות. האופה שלו קיבלה השראה מסושי, והיא לא מתכוונת להרוויח עליו כסף

29.06.2016, 21:48 | שירות כלכליסט
אופה יפנית בשם ראן כבשה את הרשת בסערה הודות לסרטון המציג כיכרות לחם עם הדפסים מקוריים, שמפורסם ברשתות החברתיות. הסרטונים והתמונות, שהשיגו כל אחד בסביבות 50 אלף צפיות, מראים את המורה לאפייה מטוקיו פורסת את הלחם שהכינה, ובכך חושפת יצירות צבעוניות ומגרות, המוחבאות בתוך הכיכרות.

היא מציגה מגוון עיצובים אכילים החל מפרחים, פירות וקריקטורות ועד להדפסי חיות.

הסרטונים לא כוללים מתכון, אך ראן אמרה לסוכנות רויטרס כי הסוד ליצירת הלחם, אותו היא מכנה "לחם קונל", הוא ביצירת בצק צבוע. לדבריה, היא קיבלה את ההשראה מהסושי המגולגל והצבעוני "קזארי מאקי סושי" ('Kazari Maki Zushi') ומהממתק היפני המסורתי Kintaroame.

מיצירותיה של ראן, צילום: facebook /konelbread מיצירותיה של ראן | צילום: facebook /konelbread מיצירותיה של ראן, צילום: facebook /konelbread

היצירות של ראן זוכות להערכה בכל רחבי העולם, והיא מספרת שגולשים רבים הביעו רצון לטעום את הלחם, אולם בשלב זה היא מסתפקת באפיית הלחם המיוחד רק לבני משפחה וחברים קרובים. ראן סיכמה כי במקום למכור את הלחם, היא מקווה שתוכל פשוט ללמד אחרים ליצור עיצובים משל עצמם.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות