אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חשד להימצאות ליסטריה בפילה סלמון פרוס של חברת "שני הדייגים" צילום: שאטרסטוק

חשד להימצאות ליסטריה בפילה סלמון פרוס של חברת "שני הדייגים"

היצרנית הודיעה למשרד הבריאות ומבקשת שלא לצרוך את המוצר ולהחזירו לחנות בה נקנה

08.03.2017, 13:32 | נורית קדוש
בדיקת מעבדה גילתה חשד להימצאות חיידק ליסטריה בפילה סלמון פרוס בעישון קר של חברת "שני הדייגים". מדובר במוצר ארוז בוואקום מספר מנה p-1702-0103 ותאריך תוקף עד ה-10 לחודש, כך נמסר היום (ד'). 

"שני הדייגים" הודיעה למשרד הבריאות ומבקשת שלא לצרוך את המוצר ולהחזירו לחנות בה נקנה.

חיידק ליסטריה מונוציטוגנס הוא חיידק העלול לגרום מחלה באוכלוסייה בסיכון גבוה כגון בעלי מערכת חיסון מוחלשת, קשישים או לגרום להפלות בנשים הרות.

כזכור, רק לפני כחודשיים הודיעה שופרסל כי במסגרת בדיקת מעבדה שבוצעה למוצר אפונה ירוקה וגזר מוקפאים שופרסל, 800 גרם, התעורר חשש להימצאות חיידקי ליסטריה. זאת, חודש וחצי אחרי שעלה חשש להימצאות ליסטריה בחומוס שמייצרת סלטי שמיר תחת המותג הפרטי של הרשת.

סלמון, צילום: שאטרסטוק סלמון | צילום: שאטרסטוק סלמון, צילום: שאטרסטוק

תגיות