צילום: רונן מלחן
אדום בפנים, טעים בחוץ: אבטיח - לא רק ליד בולגרית
אבטיח יכול להיות מרכיב מנצח במנות של דגים, פירות ים ואפילו בשר. לכבוד יום האבטיח הבינלאומי, שיחול ביום חמישי, הנה כמה מנות של שפים שמרשים לעצמם להשתולל איתו קצת
01.08.2017, 09:48 | רעות ברנע
קדאיף במילוי פיצוחים עם אגוז מוסקט, קינמון, רוטב חלבה וקוביות אבטיח. אום כולתום, שד' מוריה 60 חיפה, 29 שקל.
סביצ'ה אינטיאס עם אבטיח, פלפל הבנרו, בצל אדום ונענע טרייה. קלואליס, אבא הלל 16 רמת גן, 58 שקל.
קארי ירקות טבעוני של לביבות עדשים וסלט אבטיח. ג'וז ודניאל, אנשי בראשית 39, בני ציון, 72 שקל.
סשימי טונה בוויניגרט אסייתי, איולי ליים, מלפפון, סלק צהוב, פאף בורגול, אבטיח באבקת נורי, רוטב סילאן ודאשי. אברטו, רח' שכביץ 5 גדרה, 71 שקל.
סשימי דג ים עם אבטיח, רוטב מידורי, בצלי שאלוט, צנונית, כוסברה, נענע, צ'ילי וקוויאר אבטיח. מיט קיצ'ן, יגאל אלון 65 תל אביב, 51 שקל.
שרימפס קריסטל בוויניגרט עם אבטיח חריף, קוביות אבטיח, צ'ילי ובזיליקום. אחוזת בית 3, אחוזת בית 3 תל אביב, 81 שקל.
WONG QUAN - ברווז עם שעועית ירוקה, נענע, תפוח שיטאקי ואבטיח. ניטן תאי, הארבעה 21 תל אביב, 78 שקל.
קוביית סלמון נא חרוך מבחוץ, קארי אבטיח עשיר, קרם פטה עזים, אגוזי לוז וצ'ילי תאילנדי. 16 שקל לכפית. טאיזו, דרך מנחם בגין 23 תל אביב, 16 שקל לכפית.
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה