לא על הגלידה לבדה: השפים שגילו שווניל זה לא רק לקינוחים

לא על הגלידה לבדה: השפים שגילו שווניל זה לא רק לקינוחים

יותר ויותר שפים מגלים שווניל הולך נהדר גם עם בשרים, פירות ים וירקות. הנה כמה מהמסעדות שעושות בו שימוש לא קונבנציונלי

13.03.2018, 08:18 | רעות ברנע

יותר ויותר שפים מגלים שווניל זה לא רק לקינוחים, ושהוא הולך נהדר גם עם בשרים, פירות ים וירקות. הנה כמה מהמסעדות שעושות בו שימוש לא קונבנציונלי

עם פילה ומרלו

פילה עגל, כבד אווז וקרם כמהין בציר מרלו וניל. "ואלרו", אגריפס 80 ירושלים, 209 שקל

 , צילום: נוי שמאע צילום: נוי שמאע  , צילום: נוי שמאע

ופל בלגי לעיקרית

כבד אווז, ופל בלגי, רוטב אמרנה, קרמבל אגוזים ושמן ווניל. "קוואטרו", הארבעה 21 תל אביב, 88 שקל

 , צילום: דרור ביהם צילום: דרור ביהם  , צילום: דרור ביהם

בין כבד לטופי

כבד אווז צלוי בטופי וניל וחלב קוקוס עם אגס שיכור ופנקייק מלוח. "התרנגול הכחול", ניסים אלוני 10 תל אביב, 96 שקל 

 

עם סלק וקרם ערמונים

סלקים אורגניים צלויים בשמן וניל, קרם ערמונים וחומץ תות. "הרברט סמואל", השונית 4 הרצליה, 42 שקל

  , צילום: אנטוני מיכאלו צילום: אנטוני מיכאלו   , צילום: אנטוני מיכאלו

 

צלעות וניל

צלעות טלה על פירה וניל ורוטב אספרסו. "סיטארה", רוזנבלום הרצל 8 תל אביב, 260 שקל

 

גרסת הפסטה

פטוצ'יני עבודת יד עם נתחי עוף, צ'ילי חריף וגרגירי וניל. "מאפו", מאפו 9 תל אביב. 84 שקל

 , צילום: אריק לופו צילום: אריק לופו  , צילום: אריק לופו

שנף הים

לובסטר סאקה כחול ברוטב וניל ומירין עם וואסבי וחציל יקיטורי. "ניתן תאי", הארבעה 21 תל אביב, 120 שקל

 , צילום: נדיה קלייר צילום: נדיה קלייר  , צילום: נדיה קלייר

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות