צילום: אנטולי מיכאלו
סיבוב על הניגוב: מנות חומוס מנצחות
חומוס עם פילה דניס, גרגר נחלים או תבשיל סויה. גם המנה הישראלית הקלאסית זוכה לאחרונה למגוון גרסאות מקוריות, שכדאי לנסות רגע לפני שלוקחים לנו את הפיתות
20.03.2018, 08:54 | רעות ברנע
בשר טבעוני
חומוס עם תבשיל על בסיס סויה עם טחינה, צנוברים, כוסברה ושמן זית.
חומוס כספי, ברחבי הארץ, 36 שקל.
חומוס שומן כבשגרגירים מבושלים עם חומוס טחון, לימון, שמן זית ושום, עם שומן כבש מטוגן וצנוברים.
"אל באבור", אום אל־פחם ויוקנעם עילית, 70 שקל.
חומוס כרוביתחומוס עשוי כרוביות שמעליו מסבחת ג'רג'יר (גרגר הנחלים) או חרדל בר, בהתאם לעונה.
"רוטנברג", גשר הישנה, 31 שקל.
מסבחה דניספילה דניס על הפלנצ׳ה, על מצע קרם חומוס עם גרגירי חומוס ואפונה, ארטישוק רומאי, קצף ירקות וזילוף שמן ריחני.
"גארדן", בן גוריון 43 חיפה, 98 שקל.
מסבחת החאןחומוס עם תוספות ממיטב התוצרת העונתית של חקלאי השוק, כמו ראגו פטריות יער או באבא גנוש מחצילי הערבה.
"חאן בשוק", שוק האיכרים, נמל תל אביב, 36 שקל.
3 תגובות לכתיבת תגובה