אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מי מוכר ביטוח למאמן יוגה? צילום: עמית שעל

מקום 3

מי מוכר ביטוח למאמן יוגה?

בעלי עסקים קטנים בארה"ב מתקשים לקבל פוליסות ביטוח. Next Insurance מכפר סבא פיתחה פלטפורמה שמציעה להם פוליסות מותאמות לעסק ומאשרת אותן בזריזות

18.04.2018, 09:15 | מאיר אורבך
Next Insurance

מוצר: פלטפורמת ביטוח לבעלי עסקים

הקמה: 2016

מייסדים: גיא גולדשטיין, נסים טפירו ואלון חורי

עובדים: 52 בכפר סבא ובעמק הסיליקון

גיוסים: 53 מיליון דולר מ־TLV RIBIT, זאב ונצ'רס, אמריקן אקספרס וניישן וייד

 

 

רוצה ללמוד עוד על Next Insurance ? סטארט אפ ניישן פיינדר מידע נרחב אודות החברה וחברות נוספות בתחום http://finder.startupnationcentral.org/company_page/next-insurance

 

עולם הביטוח האפרורי מסעיר בשנים האחרונות את ההייטק. התחום הזה, שהיה קפוא כמעט לחלוטין ונסמך שנים על סוכנים, ניירת, פקס ומחשוב איטי, קיבל לפתע זעזועים מצד חברות סטארט־אפ צעירות, שמבקשות לשנות את העולם הזה — כל אחת בדרכה.

גם סצנת הסטארט־אפים הישראלית מעורבת בתחום, שזכה לכינוי “אינשורטק”. הנציגה המקומית הבולטת היא חברת Next Insurance (נקסט אינשורנס), שכבר השיגה דריסת רגל משמעותית בשוק האמריקאי. החברה, של היזמים גיא גולדשטיין, נסים טפירו ואלון חורי, פיתחה פלטפורמה למכירת ביטוח לבעלי עסקים קטנים בארה"ב. במקום להיפגש עם סוכן ביטוח, למלא טפסים ולפקסס אותם — בעלי עסקים יכולים להיכנס לאתר החברה ולצאת עם ביטוח אחרי כמה דקות.

אלון חורי, אחד ממייסדי Next Insurance, מצלם את עובדי החברה במשרד בכפר סבא, צילום: עמית שעל אלון חורי, אחד ממייסדי Next Insurance, מצלם את עובדי החברה במשרד בכפר סבא | צילום: עמית שעל אלון חורי, אחד ממייסדי Next Insurance, מצלם את עובדי החברה במשרד בכפר סבא, צילום: עמית שעל

פוליסות הביטוח שהחברה מוכרת מותאמות אישית לכל עסק, עם ביטוחים נפרדים לגננות, גני ילדים, מאמני כושר, מאמני יוגה, שרתים, ושלל בעלי מלאכה ומקצוע בתחומי השיפוץ והבנייה. החברה פונה כיום לכ־25 סוגי עסקים וצפויה להגדיל משמעותית את מספרם בשנה הקרובה.

בארה"ב, כל בעל עסק נדרש להציג תעודת ביטוח לפני כל עבודה או פרויקט. בחברות הביטוח מהדור הישן, הפקת פוליסה כזו נמשכה לפחות שבוע. לעומתן, נקסט אינשורנס מציעה לבעלי העסקים תעודה בתוך כמה דקות, באמצעות אתר החברה.

לנקסט אינשורנס כ־15 אלף לקוחות משלמים, שיצרו לה קצב הכנסות של 8.6 מיליון דולר בשנת 2017. לפי נתונים שפרסמה החברה באתר שלה, מדובר בעלייה של פי 11 במכירות לעומת 2016, ולטענתם ב־2018 תירשם עלייה עצומה נוספת, שתביא אותה למכירות של עשרות מיליוני דולרים.

החברה מחזיקה מרכז פיתוח בישראל, שאותו מנהל טפירו, בעוד גולדשטיין מנהל את החברה מהמטה שלה בעמק הסיליקון. נקסט אינשורנס מעסיקה כיום 27 עובדים בישראל ועוד 25 בארה"ב ונמצאת בהליכי גיוס מתמשכים.

החברה גייסה עד היום כ־53 מיליון דולר מ־TLV RIBIT וזאב ונצ'רס, מאמריקן אקספרס ומחברות ביטוח אמריקאיות כמו למשל הענקית Nation Wide.

זה אינו הסטארט־אפ הראשון של המייסדים. גולדשטיין וטפירו נמנו עם המייסדים של חברת צ'ק, שנוסדה ב־2007 ונמכרה ב־2014 לחברת אינטואיט האמריקאית בכ־400 מיליון דולר.

תגיות