צילום: אוראל כהן
FoodTech 2018
המהלך החדשני הבא של תעשיית המזון - הפרס: עד 300 אלף שקל
הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק
14.05.2018, 10:17 | מאיר אורבך
העולם הצפוף יכול להיות שבע
איך דואגים למים נקיים ולמזון איכותי ל-10 מיליארד איש
מים וקרקע, המשאבים הבסיסיים לייצור מזון, מתמעטים והולכים ברחבי העולם בקצב מהיר. הפיתוחים הטכנולוגיים בתחומי החקלאות והמזון מתמקדים כעת בייצור שיהיה בלתי תלוי במשאבים אלה. מי משקיע במה שנאכל בעתיד?
לכתבה המלאה
בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של "כלכליסט" בשיתוף תנובה יוצא לדרך, בפעם הראשונה. הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק.
לפרטים ולהרשמה ל-FOODTECH 2018 לחצו כאן
השופטים בתחרות: יואל אסתרון - מו"ל "כלכליסט", אייל מליס - מנכ"ל תנובה, זאב פייקובסקי - מדען ראשי קבוצת תנובה, עמית קרפ - שותף ב־Bessemer Venture Partners, מיכל דריימן שותפה ו-CFO בקרן JVP, פרופ' אבי שפיגלמן - ראש המעבדה לחדשנות במזון בטכניון, פרופ' מרסל מחלוף - דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, פרופ' איילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון ועדי יופה - טרנדולוגית ומומחית לעתידנות עסקית.
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה