אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חברת סיגנלס אנליטיקס שוכרת את עובדי Treato המתפרקת צילום: Arthur Fuhrer

פרסום ראשון

חברת סיגנלס אנליטיקס שוכרת את עובדי Treato המתפרקת

טריטו הגישה בקשה לפירוק לאחר שנים של קשיים והפסדים. צוות הפיתוח שלה צפוי להיקלט בסיגנלס, ולסייע לה להמשיך ולבנות כלי תוכנה לניתוח פיתוחי פארמה, מדעי החיים, מזון וצריכה

14.08.2018, 15:55 | מאיר אורבך

ימים ספורים לאחר שנסגרה חברת טריטו (Treato) הצליחה חברת סיגנלס אנליטיקס לשכור חלק מצוות הפיתוח של החברה שהצטרפו כיחידה אחת לתוך החברה. סיגנלס מפתחת פלטפורמת תוכנה לניתוח תהליכי פיתוח של מוצרי פארמה, מדעי החיים, המזון ומוצרי הצריכה, כדי להפיק תובנות לדרגי ניהול בארגונים.

קראו עוד בכלכליסט

שתי החברות עובדות בתחומים משיקים של ניתוח תוכן ותובנות בעולם הפארמה, כך שסגירת טריטו יצרה לסיגנלס הזדמנות נדירה לקבל צוות מוכן של עובדים מומחים לתחום שבו עובדת החברה.

גיל שדה, מנכ"ל סיגנלס אנליטיקס, צילום: Arthur Fuhrer גיל שדה, מנכ"ל סיגנלס אנליטיקס | צילום: Arthur Fuhrer גיל שדה, מנכ"ל סיגנלס אנליטיקס, צילום: Arthur Fuhrer

גיל שדה, מנכ"ל החברה אמר בתגובה לפניית "כלכליסט": "אני לא יכול להתייחס לגיוס עובדים נקודתי כזה או אחר כי דברים קורים כל הזמן. אנחנו מגייסים מהנדסים והמפתחים מהטובים שיש בארץ לסיגנלס. אנחנו מכירים את טריטו שנים ותמיד הערכנו מאוד את היכולות הטכניות של הצוות, ומה שהשיגו בפיתוח המוצר הוא מאוד מרשים. אני יכול להגיד שנתנו קפיצה משמעותית במספר המפתחים שלנו לאחרונה ושהדבר יבוא לידי ביטוי בגרסה הבאה של המוצר שלנו בחודשים הקרובים".

טריטו הגיעה לפירוק בתחילת החודש, לאחר שגייסה כ-22 מיליון דולר מאז הקמתה. בעת פירוקה היו בחברה 10 עובדים שחלקם יעבור לסיגנלס. עד היום גייסה חברת סיגנלס כ-52 מיליון דולר. בין משקיעיה נמנים קרן פיטנגו צמיחה , קרן הצמיחה קומרה, סקויה, TPY קפיטל של משפחת טשה, דקל פרסי וגיא ימין.

סיגנלס אנליטיקס נוסדה על ידי גיל שדה וקובי גרשוני. עד 2009 היו השניים שכירים בה. בעקבות המשבר הכלכלי דאז, רכשו את הבעלות. בין 2009 ל-2012 עסקה החברה בעיקר במודיעין עסקי, אבל לאחר מכן פיתחה יכולות טכנולוגיות. ב-2012 החליטה להפוך את הטכנולוגיה לליבת עסקיה וגייסה כספים ראשונים כדי לפתח כלי אוטומציה לייעוץ.

הפלטפורמה של החברה אוספת, מנתחת ומפיקה תובנות ממגוון מקורות פתוחים וסגורים כמו מאגרי פטנטים, מחקרים מדעיים, מדיה חברתית, ניסויים קליניים, אתרי מסחר מקוון, דו”חות של חברות מחקר ועוד. לאחר איסוף המידע, מבצעת המערכת איחוד נתונים, עיבוד וניתוח תוכן לפי מודלים מורכבים לקבלת החלטות עסקיות. על התובנות המתקבלות עובדים מומחי תוכן בצד הלקוח או מומחים של החברה כדי להוציא המלצות למקבלי ההחלטות. התובנות אותן מפיקה המערכת מסייעות למנהלי מוצר ושיווק לקבל החלטות שונות.

תגיות

36 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

36.
בועה של כלום ושום דבר.
גילוי נאות: עזבתי את החברה לא מזמן (לא פוטרתי). חברה שבעיקר מתקיימת על הבטחות ונפנופי ידיים, כשאני הגעתי הם היו אחרי סבב פיטורין גדול עקב שינוי המוצר (שלא באמת קיים:)). בראיונות הם סיפרו לי שעכשיו באמת יש מוצר והכל הולך לפי התכנית, מיותר לציין שזה היה שקר. העובדים בחברה אגב הם אחלה אנשים, ההנהלה הבכירה למיטב הבנתי זה כל מיני חברים ומשפחה של הפאונדרים שגם הם בסופו של דבר אנשים טובים. בקיצור, באמת ממליץ לא להתקרב.
אחד שמבין  |  03.06.19
33.
עצוב לקרוא שדברים לא השתנו
הלחץ התמידי, הניצול, חוסר הכיוון והמיקוד של החברה, חוסר הערכה לעובדים, מפטרים עובדים חרוצים כאילו היו זבובים. מלא זיוני שכל בלי שום שורה תחתונה. אין מוצר. איףףףףףף ואז יוצאים ומבינים שחברות טובות ועולם העבודה הנורמלי לא מתנהל ככה בשום צורה.
לה לה לה  |  13.11.18
לכל התגובות