אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
WeWork רכשה חברה בכ-100 מיליון דולר, צפויה למכור תוכנות צילום: רויטרס

WeWork רכשה חברה בכ-100 מיליון דולר, צפויה למכור תוכנות

ענקית חללי העבודה המשותפים קנתה את Teem, סטארט-אפ אמריקאי שמפתח מוצרי תוכנה לייעול השימוש במשרדים ושליטה בכ"א. לפי הערכות, תתחיל WeWork להציע את המוצרים הללו ללקוחותיה

13.09.2018, 10:05 | הגר רבט

WeWork רכשה את חברת הסטארט-אפ האמריקאית Teem, בסכום שמוערך בתקשורת בארה"ב ב-100 מיליון דולר. החברה ממוקמת ביוטה ומפתחת תוכנה שמסייעת לארגונים לנהל את השימוש שלהם בחלל המשרדי ובכוח האדם. המטרה של WeWork, לפי ההערכות, היא לספק ללקוחותיה מוצרי תוכנה נלווים ככל הנראה בתוספת תשלום.

קראו עוד בכלכליסט

רכישות קודמות של WeWork , כגון זו של חברת Meetup מגדילות את מגוון השירותים שהיא מציעה ללקוחותיה ומסייעות לה לעשות את המעבר שהיא כל כך מעוניינת בו מחברת נדל"ן לחברת טכנולוגיה. זו הרכישה הרביעית של WeWork מאז תחילת השנה; ענקית חללי העבודה החלה בסבב הרכישות שלה ב-2017, אחרי שקיבלה השקעת ענק בשלבים מחברת סופטבנק היפנית, שמסתכמת ביותר מ-5 מיליארד דולר.

אדם נוימן, מנכ"ל ומייסד WeWork, צילום: רויטרס אדם נוימן, מנכ"ל ומייסד WeWork | צילום: רויטרס אדם נוימן, מנכ"ל ומייסד WeWork, צילום: רויטרס

ביוני האחרון יצאה החברה לגיוס לפי הערכת שווי של 35 מיליארד דולר, מה שהופך אותה לאחד היוניקורנים הגדולים בעולם, יותר מחברות כמו Airbnb או SpaceX של אלון מאסק.

WeWork הוקמה ב-2010 בידי אדם נוימן ומיגל מקלבי. יש לה כיום יותר מ-250 אלף מנויים רשומים וקרוב ל-300 מיקומים ביותר מ-20 מדינות. עבור 2017 רשמה חברה הכנסות של 900 מיליון דולר, זינוק של פי ארבעה בתוך ארבע שנים. החברה המשיכה בצמיחה המהירה גם בחציון הראשון של 2018, והכנסותיה הוכפלו ל-763.8 מיליון דולר. עם זאת, הפסדי החברה זינקו ביותר מפי שלושה בתקופה המדוברת ל-723 מיליון דולר.

תגיות