אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

צ'ק פוינט רוכשת חברת אבטחת ענן ב-200 מיליון דולר

במסגרת העסקה רוכשת צ'ק פוינט את DOME9 המעסיקה כ-100 עובדים, מרביתם בישראל; ענקית אבטחת המידע הישראלית דיווחה במקביל על עלייה של 6% ברווחיה ברבעון השלישי ל-219 מיליון דולר, בדומה לתחזיות השוק

24.10.2018, 12:27 | דרור רייך

צ'ק פוינטמסכמת את הרבעון השלישי ומעדכנת על רכישה חדשה - חברת האבטחה הישראלית רוכשת את DOME9, העוסקת בתחום אבטחת תשתיות הענן. צ'ק פוינט אינה מפרסמת את סכום הרכישה מפני שהיא אינה מהותית לחברה אך ל"כלכליסט" נודע שסכום העסקה עומד על בין 175 ל-200 מיליון דולר.

החברה רשמה ברבעון הכנסות של 471 מיליון דולר, גבוהה במקצת מתחזיות האנליסטים שעמדו על 466 מיליון דולר - ועלייה של 4% בהשוואה להכנסות של 455 מיליון דולר שנרשמו בשורה העליונה של הרבעון המקביל.  

קראו עוד בכלכליסט

חברת האבטחה הישראלית הציגה ברבעון המדווח רווח תפעולי של 250 מיליון דולר, מעט נמוך מהרבעון המקביל שבו עמד הרווח התפעולי של 251 מיליון דולר. בשורה התחתונה הציגה צ'ק פוינט רווח נקי של 219 מיליון דולר או 1.38 דולר למניה, לעומת 215 מיליון דולר ורווח נקי של 1.3 דולר למניה ברבעון המקביל, עלייה של 6%. האנליסטים חזו רווח נקי דומה עם רווח למניה של 1.38 דולר.

חברת DOME9 נוסדה בשנת 2011, היא יושבת בת"א ומעסיקה כ-100 עובדים, רובם בישראל. השימוש בתשתיות הענן הולך וצובר תאוצה, וככזה הפך ליעד מרכזי של התקפות הסייבר, שהפכו למתוחכמות ומסוכנות מבעבר. רכישה זו, מאמינים בצ'ק פוינט, תחזק את מעמדה כמובילה בהגנת תשתיות הענן, ותאפשר לה להציע ללקוחותיה שירותי הגנה על סביבות ענן מגוונות.

גיל שויד
גיל שויד צילום: ענר גרין

תגיות

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
תגובה למס' 3 - גובה משכורות לעובדים מתחילים
אתה צודק בהקשר למשכורת, אבל יש בכך לא מעט הגיון: 1. החברה מוכנה להעסיק אנשים בלי נסיון ורקע קודם במחשוב ו/או אבטחת מידע, ולהכשיר אותם מ-0. 2. החברה לא מפטרת כשיש משבר כלכלי. 3. לאחר צבירת נסיון וידע אתה יכול לעזוב למקום אחר - אני עזבתי והכפלתי את המשכורת. היום היא גדלה פי 3 מהמשכורת שהייתה לי בצ'ק פוינט. 4. זו נקודה רגישה - צ'ק פוינט הבינו מזמן שאין צורך אמיתי בטאלנטים. לפחות לא יותר ממספר בודדים. כשאתה סטארט אפ קטן, עם 10 עובדים, כל עובד צריך להיות תותח, אחרת אתה בבעיה. כשיש לך אלפי עובדים, זה כבר לא כ"כ חשוב. אם אתה לא יודע איך לפתור את הבעיה, ראש הצוות שלך ידע, ואם הוא לא יודע, אז מישהו אחר ידע. קח בחשבון שחלק ניכר מהעבודה בתחום ההיי טק היא מונוטונית להחריד, ולא דורשת שום כשרון מיוחד.
עובד לשעבר  |  24.10.18
לכל התגובות