אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
חברת OpenLegacy גייסה 30 מיליון דולר בסבב שני צילום: openlegacy

חברת OpenLegacy גייסה 30 מיליון דולר בסבב שני

החברה פיתחה טכנולוגיה להשקה מהירה של חידושים דיגיטליים על תשתיות ליבה מורכבות, בהן משתמשים בין השאר בנקים וחברות ביטוח. את סבב הגיוס הובילה Silverhorn Investment Advisors והשתתפו בו משקיעים אסטרטגיים ופיננסיים

28.11.2018, 13:07 | הגר רבט

חברת OpenLegacy הודיעה היום (ד') על השלמת סבב גיוס שני של 30 מיליון דולר. את הסבב הובילה Silverhorn Investment Advisors.

קראו עוד בכלכליסט

בסבב השתתפו משקיעים אסטרטגיים ופיננסיים, ביניהם CommerzVentures, זרוע ההון סיכון של קומרזבנק, C. Entrepreneurs - קרן משותפת ל-BNP Paribas Cardif וקתאי אינוביישן, לאומי פרטנרס, O.G. Tech Ventures – זרוע הון הסיכון של אייל עופר, Prytek-GFS Group ו-RDC - חברה בבעלות משותפת של אלרון ורפאל, שהשקיעה בחברה החל משלב הסיד. הסבב הנוכחי מביא את סך ההון שגייסה החברה ל-40 מיליון דולר.

OpenLegacy הוקמה בסוף 2013 ע״י רומי שטיין ורועי מור.

מימין: רון רבינוביץ מימין: רון רבינוביץ' (סמנכ"ל כספים), והמייסדים רומי שטיין ורועי מור | צילום: openlegacy מימין: רון רבינוביץ

החברה מספקת שירות קריטי לארגונים אשר נסמכים על מערכות ליבה מורכבות (Legacy): היא מסייעת לארגונים להשיק במהירות חידושים דיגיטליים באמצעות אוטומציה וסטנדרטיזציה של תהליך יצירת השירותים הדיגיטליים, תוך שימוש בממשקי יישום מבוססי Micro Services. החברה מעסיקה היום 85 עובדים בישראל, ארה״ב, אירופה, אסיה ודרום אמריקה ובין לקוחותיה נמנים בנקים וחברות ביטוח מהגדולים בעולם.

ירון אלעד, דירקטור ב-RDC וסמנכ"ל הכספים של אלרון, מסר בעקבות הגיוס: "OpenLegacy תהפוך במהרה לסטנדרט דה-פקטו עבור מוסדות פיננסיים המעוניינים לאמץ טכנולוגיות דיגיטל במהירות. כמי שתמכו ב-OpenLegacy מאז הקמתה, אנחנו מאמינים שהיא משקפת את היתרון הייחודי של ההון האנושי ובסיס הידע הטכנולוגי המצוי בישראל. אנחנו מזהים הזדמנות שוק משמעותית בטרנספורמציה דיגיטלית של מערכות Legacy".

ג'קי אביטבול, שותף בקתאי אינוביישן המנהלת את C. Entrepreneurs מסר: "כשותפים של ענקית הביטוח הבינלאומית Cardif BNP Paribas, אנחנו מודעים מאד לבעיות שאיתן מתמודדת תעשיית הביטוח, ולעובדה כי אי אפשר לפתור את הבעיות של היום באמצעות פתרונות ה-middleware של אתמול".

תגיות