אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
פורטינט הוכרזה כשותפה המייסדת הראשונה של המרכז לאבטחת סייבר בפורום הכלכלי העולמי (WEF) קרדיט: המרכז לחדשנות בסייבר, אוניברסיטת אריאל

פורטינט הוכרזה כשותפה המייסדת הראשונה של המרכז לאבטחת סייבר בפורום הכלכלי העולמי (WEF)

כשותפה מייסדת ראשונה של המרכז לאבטחת סייבר, פורטינט מדגישה את המחויבות המתמשכת שלה לחדשנות ושיתוף פעולה בין ארגונים, אשר נועדו להילחם בפשיעת סייבר גלובלית

29.01.2019, 11:34 | בשיתוף פורטינט
פורטינט (נאסד"ק: FTNT), מובילה עולמית בפתרונות אבטחת סייבר מקיפים, משולבים ואוטומטיים, הוכרזה כשותפה המייסדת הראשונה של המרכז לאבטחת סייבר בפורום הכלכלי העולמי (WEF) ומנכ"ל החברה, קן קסי, ישמש כחבר בוועד המייעץ של המרכז. קסי הוביל דיון בנושא המחסור העולמי בכוח אדם בתחום אבטחת הסייבר במהלך הועידה השנתית של הפורום הכלכלי העולמי אשר נערכה בדאבוס, שוויץ בין התאריכים 22-25 בינואר 2019.

הפורום הכלכלי העולמי ופורטינט מאמינים כי האיום הגלובלי לכלכלה הדיגיטלית שלנו דורש תגובה גלובלית. כדי להגיב לאיום זה ולעצב את העתיד של אבטחת הסייבר, הפורום הכלכלי העולמי הקים את המרכז לאבטחת סייבר – רשת גלובלית של שותפים מהמגזר העסקי, גופים ממשלתיים, ארגונים בינלאומיים, אקדמיה וחברות אזרחיות – אשר נוצר לצורך שיתוף פעולה מול אתגרים באבטחת סייבר. השותפות של פורטינט עם המרכז לאבטחת סייבר מהווה חיזוק נוסף למחויבות ארוכת הטווח של החברה לשיתוף פעולה במגזר הציבורי והפרטי. יחד עם המרכז לאבטחת סייבר, פורטינט תמשיך במאמציה לשתף פעולה, לחדש ולפתח פתרונות גלובליים עוצמתיים כדי להפחית את מספר התקפות הסייבר ברחבי העולם, לעצור התקפות סייבר בהווה ובעתיד, ולהרתיע את פושעי הסייבר.

קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט, אמר כי, "אנו גאים להיות חברת אבטחת הסייבר המייסדת הראשונה של המרכז לאבטחת סייבר בפורום הכלכלי העולמי ואנו מצפים לשתף פעולה עם מובילים גלובליים מהמגזרים הפרטיים והציבוריים באמצעות המחויבות המשותפת שלנו לספק תגובה לאיומים ההולכים וגדלים בעולם אבטחת הסייבר. חשיבות המרכז לאבטחת סייבר בפורום הכלכלי העולמי נעוצה בשיתוף פעולה בין בעלי עניין, והיותה של פורטינט חברה מייסדת בארגון זהו צעד נוסף קדימה במשימתנו להגן על ארגונים גדולים, ספקי שירות וארגונים ממשלתיים ברחבי העולם".

במסגרת האמנה שלו, מחויב המרכז לאבטחת סייבר להקמת, הפעלת ותיאום גלובלי של שותפויות ציבוריות-פרטיות לעידוד שיתוף מודיעין ופיתוח סטנדרטים של אבטחת סייבר; פיתוח, בדיקה והטמעה קולקטיביים של ידע חדשני וכלים כדי לחזות ולהתגונן מפני התקפות סייבר בהווה ובעתיד; הטמעה גלובלית של תכניות הדרכה להכשרת הדור הבא של מומחי אבטחת סייבר; והקמה, תיאום וסיוע ביצירת צוות מענה גלובלי לאיומי אבטחת סייבר, אשר מורכב ממומחים מקהילת השותפים במטרה לצמצם את ההשפעות השליליות של התקפות סייבר גלובליות חמורות.

קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט, קרדיט: יח"צ פורטינט קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט | קרדיט: יח"צ פורטינט קן קסי, מייסד, יו"ר ומנכ"ל פורטינט, קרדיט: יח"צ פורטינט

פורטינט שותפה למטרות של המרכז ומחויבת לסייע להוביל את היוזמות הבאות:

בניית אמון בין גבולות בינלאומיים – פורטינט מסייעת לעצב את העתיד של הסטנדרטים והפרוטוקולים של מידע האיומים באמצעות שיתוף פעולה מתמשך עם ארגוני ביטחון ציבוריים וארגונים שונים בתעשייה. פורטינט היא חברה מייסדת של ה-Cyber Threat Alliance; מקיימת שותפות עם סוכנות נאט"ו לתקשורת ומידע; וחברה בצוות מומחים הסייבר של האינטרפול.

הזדמנויות חדשות לאוכלוסיות ולעובדים בכלכלה הדיגיטלית – כדי לסייע להתמודד עם הפער במומחי אבטחת מיומנים, פורטינט מפעילה תוכנית מומחי אבטחת רשת (NSE) עולמית בעלת שמונה שלבים, המיועדת לקדם מומחים בעלי ידע טכני בנוף אבטחת הסייבר של ימינו. החל משנת 2016, התוכנית פועלת גם באקדמיה, באמצעות אקדמיית אבטחת הרשת של פורטינט (FNSA), אשר מסייעת בחינוך, אימון והכנה של הדור הבא של מומחי אבטחת מידע ברחבי העולם. בנוסף, תוכנית פורטינט לחיילים משוחררים (FortiVet) מסייעת במעבר של יוצאי צבא מצטיינים לתעשיית אבטחת הסייבר באמצעות נטוורקינג מקצועי, הכשרות וייעוץ כדי לעזור לצמצם את המחסור במומחי אבטחה.

הגנה על תשתיות קריטיות עליהן מסתמכות מדינות מתפתחות ומפותחות – דרושה יוזמה כדי לוודא את ביטחונן ואמינותן של תשתיות המספקות שירותים קריטיים (כמו חשמל, מים, תחבורה) לאוכלוסיות גדולות. תשתיות אלו משתמשות בטכנולוגיה תפעולית (OT), שמסתמנת יותר ויותר כמטרה עבור מדינות ופושעים. טכנולוגיה זו מתחברת אל מערכות IT מסורתיות, וכך מספקת לפושעים את היכולת להשפיע על אוכלוסיות נרחבות או כלכלות מבלי להשתמש בקליעי אקדח או בפצצות.

סטנדרטים בינלאומיים של התנהגות במרחב הסייבר – קביעת עקרונות בסיסיים של התנהגות מקובלת במרחב הסייבר, אשר תייצב את הסביבה, תאפשר למדינות מפותחות ומתפתחות לקבל את היתרונות של הטרנספורמציה הדיגיטלית ותיצור ביטחון של מרחב הסייבר העתידי. הדבר כולל גם מתן עזרה ביצירת סטנדרטים לבחינה עצמאית של מוצרים ופתרונות אבטחת סייבר, וזאת כדי להקל על החלטת הצרכנים בבחירת פתרון.

פורטינט מאמינה כי בדיקת מוצרי אבטחה על ידי צד ג' היא בעלת תפקיד קריטי במאבק נגד פושעי סייבר ומתן אפשרות לצוותי IT לפתח את תשתיות האבטחה שלהם בצורה ראויה. ארגונים זקוקים לפתרונות אבטחה יעילים אשר מסוגלים לענות על רשימת דרישות משתנה, ולכן בדיקות צד ג' הן הכרחית כדי לסייע לקבל החלטות בכל הנוגע לבחירת והטמעת הכלים המתאימים ביותר לדרישות הרשת הייחודיות ולמטרות העסקיות. כאשר השוק רווי בפתרונות אבטחה של יצרנים שונים, תוצאות של בדיקות עצמאיות של צד ג' עם חותמת אישור יסייעו לעסקים וממשלות לאמץ במהירות ובבטחה את פתרונות האבטחה הטובים ביותר עבורם.

תגיות