האם אתם מובילים את המהלך החדשני הבא של ענף המזון?
כלכליסט מקיים בשיתוף תנובה זו השנה השנייה את תחרות Foodtech המיועדת לסטארט-אפים בתחומי טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציית שרשרת אספקה וחדשנות בשיווק. הפרס לזוכה: 300 אלף שקל
17.07.2019, 12:08 | שירות כלכליסט
בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של כלכליסט בשיתוף תנובה יוצא לדרך - בפעם השנייה. הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציית שרשרת אספקה וחדשנות בשיווק.
- לפרטים ולהרשמה
ל- FOODTECH 2019
שתי החברות משתלבות בגל עולמי של חברות סטארט-אפ שמבקשות למצוא תחליפי חלבון זולים ויעילים לייצור וידידותיים בהרבה לסביבה ביחס לבשר. זאת, בין היתר, על בסיס צמחים, אצות, בשר מעבדה וחרקים.
השופטים בתחרות: אייל מליס - מנכ"ל תנובה, זאב פייקובסקי - מדען ראשי קבוצת תנובה, יואל אסתרון - מו"ל כלכליסט, פרופ' מרסל מחלוף - דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, ג'ון מדבד – מייסד ומנכ"ל OurCrowd, ד"ר ירון דניאלי, מנכ"ל יישום חברת המסחור של האוניברסיטה העברית, גיל מירון - שותף ב-Finistere Ventures, ד"ר עינב קליגר - חברת סגל ומרצה בחוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל חי, אורן אבראשי - מנהל חדשנות ופיתוח עסקי,טמפו משקאות.
לא התפרסמו תגובות לכתיבת תגובה