אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
הוכתרו החברות הזוכות של השנה בתחרות Global Startup Challenge 2020 צילום: pexels

הוכתרו החברות הזוכות של השנה בתחרות Global Startup Challenge 2020

חברת Voyage 81 זכתה במקום ה-1 באירוע השנתי של גלובל סטארטאפ צ'אלנג' 2020 מתוך 32 סטארטאפים שהתמודדו על פרסים, יוקרה ועל ההזדמנות להיחשף בפני תאגידים בינלאומיים ומשקיעים מכל העולם

03.02.2020, 12:51 | בשיתוף ריינהולד כהן ו- Global Startup Challenge
האירוע השנתי של Global Startup Challenge התקיים בבורסה לניירות ערך בתל אביב והשנה בחרו ב-GSC להתרכז בארבעה תחומים עיקריים: ריטייל ושרשרת אספקה, תשתיות חכמות ומוביליטי, תעשייה 4.0, וביטחון והגנה.

באירוע השתתפו מעל 800 אורחים, יזמים, מנהלים בכירים בחברות Fortune 500, דיפלומטים, משקיעים, אנשי אקדמיה, ועוד.

בין השותפים התאגידיים של GSC שבאו לחפש את הדבר החדשני הבא באירוע היוקרתי השנה ניתן למצוא את יוניליבר, התעשייה האווירית, נתיבי ישראל, Nike, Airbus, קבוצת ריינהולד כהן, AWS, משרד עו"ד מיתר ליקוורניק גבע לשם טל, חברת הייעוץ האסטרטגי ERGO, חברת BOOYA DIGITAL וחברת ההשמה I-Talent.

חברת Voyage 81 שזכתה במקום הראשון בגמר הגדול הופכת כל מצלמה סטנדרטית למצלמה ״על סטרואידים״ - כזו שיכולה לא רק לראות את הסביבה, אלא גם לחוש אותה - כלומר להבין מאיזה חומר עשויים האובייקטים בתמונה. היכולת למזער ולהוזיל את הטכנולוגיה עשויה לשפר משמעותית את ״ראיית המכונה״ של כלי רכב חכמים, עם או בלי נהג.

Voyage 81, צילום: דן דבנר Voyage 81 | צילום: דן דבנר Voyage 81, צילום: דן דבנר

חברת GENCELL שזכתה במקום השני מפתחת ומייצרת מערכות ייצור חשמל מבוססות תאי דלק הניזונים ממימן ובונה מערכות גיבוי ייעודיות המאפשרות 'אי-אנרגטי' לצרכי שליטה ובקרה לשעת חירום באמינות גבוהה ללא רעש וללא זיהום אויר.

במקום השלישי זכתה חברת Wonderlogix המציעה דרך חדשנית לתכנון מערכות בקרה תעשייתיות על ידי שימוש בשפה אנושית.

התחרות היא אירוע שנתי בינלאומי אותו מובילה חברת Global Startup Challenge המהווה גשר בין הסטארטאפים המבטיחים בישראל לתאגידים בינלאומיים המובילים תעשיות מגוונות. GSC מקיימת את התחרות השנתית הגדולה והמוכרת בישראל משנת 2014 ובמהלכה מציגים עשרות סטארטאפים אל מול פאנל רחב של נציגי תאגידים ומשקיעים מובילים מהעולם. הזוכים מתחרים על פרסים, יוקרה והזדמנות לחשיפה עסקית רחבה בארץ ובחו"ל, הזדמנויות עסקיות עם מקבלי החלטות ושותפים פוטנציאליים.

לדברי הנרי חן וינשטיין, מייסד ויו"ר חברת Global Startup Challenge: "זה מרגש כל פעם מחדש לראות מחזור נוסף של מיטב הסטארטאפים המבטיחים בישראל עונים לאתגר שלנו על הבמה הגדולה בישראל מול מאות משקיעים, תאגידים ושחקנים מובילים בתעשיית ההייטק העולמית. גם השנה החברות הזוכות הציגו טכנולוגיות פורצות דרך, תרתי משמע, כאשר חלקן נולדו ישירות מטכנולוגיות חלל. אנחנו מתרגשים לעבוד עם החברות בהמשך, באמצעות התוכניות השנתיות ש-GSC מנהלת עבור תאגידים שונים לכל אורך השנה."

סלעית שחר ודימה ליטווק, עורכי פטנטים ושותפים בקבוצת ריינהולד כהן ששימשו שופטים בתחרות: "התחרות מוכיחה פעם נוספת שמדינת ישראל נמצאת בחזית המדע והטכנולוגיה, ולחברות שהשתתפו בה יש קניין רוחני מרשים.

לרוב החברות שהציגו במהלך התחרות היה חשוב לציין כי הטכנולוגיה שלהן מוגנת פטנט, והדבר מוכיח כי כיום החברות מבינות עד כמה אסטרטגית הגנה על קניין רוחני מהווה מפתח להצלחה בעולם העסקי הגלובאלי כבר בתחילת הדרך."

תגיות