אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
מיט-טק רוכשת את חברת Peace Of Meat הבלגית ב-15 מיליון יורו

מיט-טק רוכשת את חברת Peace Of Meat הבלגית ב-15 מיליון יורו

POM היא חברה בינלאומית המפתחת מוצרי עוף מתורבת, שפיתחה טכנולוגיה לייצור שומנים מהחי ללא פגיעה בבעלי חיים. מחצית התשלום תשולם בכפוף לעמידת החברה הבלגית בתוך שנתיים בפיתוחים טכנולוגיים חדשים

08.12.2020, 15:10 | אורנה יפת

מיט-טק, המפתחת מוצרי בשר מתורבת רוכשת את חברת Peace Of Meat הבלגית (POM), תמורת 15 מיליון יורו בעסקת מזומן.  POM היא חברה בינלאומית המפתחת מוצרי עוף מתורבת, שפיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור שומנים מן החי ללא פגיעה בבעלי חיים.

קראו עוד בכלכליסט

מיט-טק תשלם מחצית מהתמורה במועד השלמת העסקה, והיתרה תשולם בכפוף לעמידת POM בפיתוחים טכנולוגיים חדשים, בתוך שנתיים, וביניהם פיתוח טכנולוגיית ייצור בהיקף תעשייתי שתאפשר לחברה להכנס לשוק המוסדי.

על פי ההסכם, שדרת הניהול שלPeace of Meat תמשיך בתפקידה כדי להוביל את תהליך הפיתוח. ההסכם קובע כי מיט-טק תממן את פעילות POM במהלך השנתיים הקרובות, בתקציב של 8 מיליון יורו, בהתאם לעמידה ביעדים מצד POM.

שורה תחתונה מימין: עמרי שיינין מייסד שותף ומשנה למנכ"ל מיט-טק ודירק פון היינרישהורסט מייסד משותף ב- Peace Of Meat. שורה עליונה מימין:  דיוויד ברנדס מייסד משותף ב- Peace Of Meat u וגיא חפר סמנכ"ל הכספים של מיט-טק שורה תחתונה מימין: עמרי שיינין מייסד שותף ומשנה למנכ"ל מיט-טק ודירק פון היינרישהורסט מייסד משותף ב- Peace Of Meat. שורה עליונה מימין: דיוויד ברנדס מייסד משותף ב- Peace Of Meat u וגיא חפר סמנכ"ל הכספים של מיט-טק שורה תחתונה מימין: עמרי שיינין מייסד שותף ומשנה למנכ"ל מיט-טק ודירק פון היינרישהורסט מייסד משותף ב- Peace Of Meat. שורה עליונה מימין:  דיוויד ברנדס מייסד משותף ב- Peace Of Meat u וגיא חפר סמנכ"ל הכספים של מיט-טק

פעילות החברה הבלגית סינרגטית לפעילותה של מיט טק ועסקת הרכישה באה על רקע השאיפה של מיט-טק להוביל את שוק הבשר המתורבת בעולם. התכנית האסטרטגית של החברה כוללת הרחבת פעילויות הפיתוח של הבשר המתורבת לסוגי חיות שונים, במטרה לממש את הפוטנציאל הגדול בשוק זה.

מיט-טק עוסקת בפיתוח בשר בקר בשילוב טכנולוגיית הדפסה דיגיטלית תלת-מימדית והחברה הבלגית מפתחת שומן מעופות, המשמש בין היתר כרכיב במוצרים שהם לא בהכרח אכילים ורכיב משולב בטכנולוגיית הדפסת תלת ממד של החברה בכדי לייצר רקמה מודפסת.

החברה צופה כי המוצרים הראשונים יצאו לשוק כבר ב-2022. יישום הטכנולוגיה הראשון צפוי במוצרי מזון היברידיים, המשלבים חלבון מן הצומח עם שומן מתורבת מן החי, במטרה לספק לתחליפי בשר תכונות של טעם ומרקם שדומים למוצרי בשר מסורתיים. POM כבר ביצעה מספר בדיקות טעימה להדגמת הפוטנציאל של השומן המתורבת שפיתחה לשדרוג הטעם של מוצרים מבוססי חלבון מן הצומח.

שיתוף בטוויטר שיתוף בוואטסאפ שיתוף בפייסבוק שיתוף במייל

תגיות