אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
איך להימנע מסכסוכים בין שותפים צילום: שאטרסטוק

הייטק בפקקים

איך להימנע מסכסוכים בין שותפים

סטארט-אפים ומיזמים שונים מתחילים לרוץ לפעמים בלי לסגור מראש את כל הנושאים, וזה יכול להיות פתח לבעיות. הפודקאסט "הייטק בפקקים" בודק איך מתגברים עליהן

08.07.2021, 15:41 | שירות כלכליסט
כשמיזם מתחיל לרוץ ובכל שבוע חדש מציבים מטרות שאפתניות, יש נושאים שאף פעם לא מצליחים להגיע לדבר עליהם. כך קורה שיכולים לעבור כמה חודשים והנושא המשפטי של סטארט-אפ נשאר כ"משהו שנדבר עליו מתישהו". הרי אם לא היה לכם אמון בשותפים שלכם, כנראה שלא הייתם מלכתחילה יוצאים איתם לדרך.

אבל מה קורה כשאחד השותפים פתאום מקבל הצעת עבודה שהוא לא יכול לסרב לה? או שצריך לעשות רילוקיישן עם המשפחה לחו"ל? ומה עושים במקרה של מחלה, חלילה? מעבר למצבים הקיצוניים האלו, יש כל כך הרבה מצבים שבהם לאורך הזמן מתגלה שחלק מהשותפים מעורבים יותר בפרויקט באופן משמעותי, אז איך נכון לדבר על הדברים ואיך ניתן לפתור אותם מראש?

אורי טולדנו משתף על ההתנסות השלילית שהיתה לו במיזם שעלה על שרטון ועל האנרגיה והתשומת לב שהוקדשו ליישוב הסכסוך במקום לקידום המיזם.

בפרק הזה של הפודקאסט "הייטק בפקקים" נראיין את עורך הדין קובי בן שטרית, שותף בכיר במחלקת ההייטק של משרד עורכי הדין יגאל ארנון, שאומר כי במצבים של חוסר זמן אפשר לפתור את מרבית המחלוקות במייל אחד בודד וכשיש זמן להיכנס לעומקם של דברים ההסדר המשפטי הוא זרז לשיחות שחייבות להתנהל בכל סטארט-אפ.

איך להימנע מסכסוכים בין שותפים
 
להאזנה לפודקאסט
לחץ כאןאיך להימנע מסכסוכים בין שותפים

הייטק בפקקים היא שילוב של פייסבוק לייב ופודקאסט העולה בעמודי הפייסבוק של כלכליסט ואצטדיון הסטארט-אפ.

בצוות התכנית - אדר חי, אורי טולדנו, טל חי, ונירית כהן

תגיות