אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
כרטיס הכניסה לעתיד: כנס GTC 2022 של אנבידיה ייפתח ב-19 בספטמבר בסימן AI ומטאברס תמונת קולאז' | באדיבות אנבידיה

כרטיס הכניסה לעתיד: כנס GTC 2022 של אנבידיה ייפתח ב-19 בספטמבר בסימן AI ומטאברס

הכנס, אשר יימשך ארבעה ימים, צפוי להיות אחד האירועים הטכנולוגיים המרתקים של השנה, ויעמוד בסימן טכנולוגיות הבינה המלאכותית והמטאברס. ההרשמה נפתחה כעת ללא עלות.

11.08.2022, 09:54 | בשיתוף אנבידיה

אם אתם סטארט-אפיסטים או יזמים בתחומי בינה מלאכותית, מטאברס, רכב אוטונומי, רובוטיקה וגיימינג, או מפתחים, חוקרים, מעצבים שחולמים בתלת מימד ואפילו סטודנטים או חובבי חדשנות מושבעים הנרגשים מהמטאברס ומחכים ליום שמונית אוטונומית תאסוף אתכם, תדע בעצמה מה היעד ואיזו מוזיקה אתם אוהבים - מומלץ שתפנו ביומן את ה-19 בספטמבר. זה היום בו ייפתח כנס הבינה המלאכותית והמטאברס של אנבידיה - GTC 2022.

בדרך למטאברס: הדור הבא של האינטרנט, באדיבות אנבידיה בדרך למטאברס: הדור הבא של האינטרנט | באדיבות אנבידיה בדרך למטאברס: הדור הבא של האינטרנט, באדיבות אנבידיה

כמיטב המסורת, כנס GTC ייפתח בשידור המרכזי של מנכ"ל ומייסד אנבידיה, ג'נסן הואנג, שיחשוף שורת הכרזות חדשות – מוצרים וטכנולוגיות פורצי דרך, בתחומי הבינה המלאכותית, העולמות וירטואליים ועוד.

הכנס, אשר מתקיים פעמיים בשנה, הוא הבמה המרכזית של ענקית הבינה המלאכותית והמחשוב המואץ אנבידיה. הוא יימשך ארבעה ימים, יכלול מאות הרצאות, סדנאות, מפגשים עם אנשי הטכנולוגיה המובילים בעולם, ואף הדרכות והסמכות רשמיות של מכון הלמידה העמוקה של אנבידיה, NVIDIA DLI, שיעניקו לנרשמים את הידע המקצועי הנדרש בעידן הבינה המלאכותית.

בין ההרצאות המובילות בכנס תוכלו למצוא את ההרצאות: 5 מסלולים לקריירה ב-AI; המסע של בינה מלאכותית - מאקדמיה ליזמות; עתיד ה-AI: זוכי פרס Turing והאבות המייסדים של הבינה המלאכותית בשיחה על עתיד התעשייה; ועוד.

בהמשך, במסגרת הרצאות אורח ומפגשים ייחודיים, יעלו על בימת הכנס הוירטואלית שורה ארוכה של מומחי ואנשי חזון טכנולוגיים וביניהם מיכאל כגן, סמנכ"ל הטכנולוגיה העולמי של אנבידיה; יהושע בנג'יו, מאבות תחום הבינה המלאכותית, מייסד ומדען ראשי בחברת Mila; ין להקאן, סגן-נשיא ומדען ראשי בחברת Meta, ורבים אחרים מחברות מובילות כגון גוגל, אמזון ו-ByteDance, חברת האם של טיקטוק.

כרטיס הכניסה לעתיד, באדיבות אנבידיה כרטיס הכניסה לעתיד | באדיבות אנבידיה כרטיס הכניסה לעתיד, באדיבות אנבידיה

חברי תוכנית הסטארט-אפים Inception על במת כנס GTC 2022

אנבידיה אחראית גם ליצירת אקו-סיסטם גלובלי המחבר בין חברות סטארט-אפ, חברות מחשוב, ומוסדות אקדמיה בשלל ענפי תעשייה, זאת בין היתר באמצעות תוכנית הסטארט-אפים שלה, NVIDIA Inception, שמסייעת לסטארט-אפים וארגונים להתמודד, בעזרת הכלים הטכנולוגיים המתקדמים ביותר והמומחים הטכנולוגיים המובילים, עם האתגרים הגדולים ביותר של האנושות: החל מהתמודדות עם משבר האקלים ופיתוח טכנולוגיות לרכבים אוטונומיים, דרך פיתוח תרופות, ומוכנות מלאה לדור הבא של האינטרנט – Metaverse.

התוכנית, בה לוקחים חלק למעלה מ-10,000 חברות בעולם, ויותר מ-500 חברות סטארט-אפ ישראליות מובילות, תעמוד גם היא בלב ליבו של כנס NVIDIA GTC. לאורך הכנס, חברי התוכנית יהנו מהבמה הוירטואלית להציג פיתוחים וחידושים פורצי דרך, לקיים מפגשים ושיחות עם קרנות הון-סיכון ומובילי תעשיית ההייטק העולמית.

כנס GTC 2022 של אנבידיה, באדיבות אנבידיה כנס GTC 2022 של אנבידיה | באדיבות אנבידיה כנס GTC 2022 של אנבידיה, באדיבות אנבידיה

בדרך למטאברס: הדור הבא של האינטרנט

אנבידיה נחשבת גם לאחד ממנועי ההאצה הבולטים המקדמים כיום את חזית הטכנולוגיה העולמית, והיא ממציאה מחדש את הטכנולוגיות שיזניקו את עולם המחשוב בעשורים הבאים: רכיבי עיבוד נתונים ותקשורת מתקדמים, מחשוב מואץ המאפשר עיבוד נתוני עתק וחילוץ תובנות עבור פיתוח תרופות, מחשבי על המסייעים במאבק בשינוי האקלים ובאסונות טבע, טכנולוגיות קצה אל קצה עבור רכב אוטונומי, ואפילו תוכנה לחיבור בין מחשוב קלאסי למחשוב קוונטי, שתבשר עידן מחשוב חדש לגמרי.

אחת מהטכנולוגיות הבולטות לה יוקדש חלק משמעותי ב-GTC 2022 היא NVIDIA Omniverse – פלטפורמת פיתוח העולמות הוירטואליים (מטאברס) מבית אנבידיה. הפלטפורמה מאפשרת למפתחים, יזמים ושותפים מענפים שונים - ומכל פינה בגלובוס - לבנות תאומים דיגיטליים של זירות מסחר, מפעלי תעשייה ומודלים שונים המאפשרים להריץ סימולציות נאמנות למציאות המתחשבות בחוקי הפיזיקה.

כך למשל ניתן לייצר סימולציה של רצפת ייצור בה עובדים אנשים לצד רובוטים בלי לסכן את העובדים, או לבנות מודל של יער ולראות כיצד ניתן לשפר את שיטות הכיבוי של שריפות. תאומים וירטואליים מאפשרים, בין היתר, לבדוק באופן ממוחשב תהליכים שיקר, מסוכן או אפילו בלתי אפשרי לבחון בעולם האמיתי, למשל לבחון את "המוח" של מכונית אוטונומית על פני פני מסלול של מיליון קילומטר בתנאי שטח מגוונים ואף מסוכנים וקיצוניים, מבלי שהיא באמת יוצאת מהחניה.

אומניברס תאפשר לא רק את פיתוח הדור הבא של האינטרנט, המטאברס, אלא גם את החיבור בין עולמות וירטואליים שונים. באמצעותה, יכולים מפתחים, יזמים ומעצבים, לפתח ולבחון את המוצרים, הטכנולוגיות והפיתוחים שלהם בסביבת עולם וירטואלי נטול סיכונים - עוד לפני שאלו הפכו למציאות.

כנס GTC 2022 בספטמבר יהיה, כרגיל, עמוס בהכרזות וחידושים. זה בדיוק הזמן להיכנס לאתר ההרשמה של הכנס בעברית, ולהבטיח את מקומכם בשורה הראשונה לקראת עתיד טכנולוגי מסעיר ופורץ דרך.

לפרטים נוספים אודות כנס GTC 2022 של אנבידיה>>




















תגיות