אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.
פרה פרה: המהפך המתקרב של טכנולוגיית המזון צילום: שאטרסטוק

הייטק בפקקים

פרה פרה: המהפך המתקרב של טכנולוגיית המזון

חלבונים אלטרנטיביים, מזון מותאם אישית - פודקאסט "הייטק בפקקים" בודק מתי נפסיק לדבר על מהפכת הפוד-טק ונתחיל לאכול אחרת

28.08.2022, 11:20 | שירות כלכליסט
איך תיראה הצלחת שלנו בעקבות מהפכת הפוד-טק - ללא פרות, ללא סבל, אוכל מעשה אדם? כמה זה יעלה, ומתי סוף סוף נפסיק לדבר על חלב מלאכותי וסטייק מלאכותי ונתחיל לאכול אותם?

כשאנחנו מדברים על פוד-טק, אנחנו לא מדברים רק על העולם החדשני של פטריות שמייצרות חלב ותאים מחקי בשר, אלא גם על חלבונים אלטרנטיביים (שיכולים להיות מיוצרים מצרצרים, למשל) ועל מזון מותאם אישית כדוגמת תחליפי סוכר ועוד דברים שעדיין קשה לדמיין.

 

בפרק החדש של "הייטק בפקקים" מבית סטארט-אפ ניישן סנטרל (SNC) דיברנו עם עידו יוסובזון, ראש תחום אגרי-פודטק ב-SNC, שנתן לנו סקירה מעמיקה של התחום בארץ ועולם. ועם ד"ר אורי כוכבי, מייסד שותף ו-CTO ברימילק, שבימים אלה מקימה את המפעל הראשון מסוגו בעולם שיוכל, תוך כשנה, להביא לצלחת שלנו חלב זהה לחלב פרה, גבינות ומוצרי חלב נוספים.

פרה פרה: המהפך המתקרב של טכנולוגיית המזון
 
להאזנה לפודקאסט
לחץ כאןפרה פרה: המהפך המתקרב של טכנולוגיית המזון

תגיות